Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudnám ki blokkolni a...

Hogyan tudnám ki blokkolni a bank kártyámat?

Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a kérdésem ha véletlen 3x rosszul irtam be a bankautomatába a pinkódomat mivelhogy el felejtettem és később eszembe jutott es probaltam beirni akkor már kidobta a kártyát,szerettem volna pènzt rakni a kártyára ezért azt irta ki hogy már nem lehet többet bele írni és ki dobta a bank kártyámat pénteken történt és úgy olvastam hogy egy napon belül ki kell blokkolnia,pedig már vasárnap van,esetleg holnap hétfőre kiblokkolna vagy ilyenkor mi a teendő?
okt. 6. 18:06
 1/5 anonim ***** válasza:
okt. 6. 18:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
inkább feloldani kéne, hívtad az ügyintézőt ?
okt. 6. 18:58
 3/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Nincs olyan szó, hogy "kiblokkolni".

Nekem volt egy kártyám, amit nagyon sokáig nem használtam, de a PIN-kód jól megjegyezhető, egyszerű volt.

Ezért máig sem nagyon hiszem, hogy én lettem volna a hibás, de ők meg azt állították, hogy a rendszer ilyen hibát nem csinál.

Ami a lényeg, hogy letiltódott. Nem nyelte el, de a fiaskót csak új PIN-kód kérésével lehetett megoldani.

Mivel régen volt, 500 Ft körül vontak le és kiküldték a "kaparós sorszámot".

okt. 6. 19:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy ha háromszor elrontod a PIN-t, akkor be is vonja az ATM a kártyádat, nem "kidobja"

"kiblokkolni", azaz feloldani pedig nem lehet csak úgy.

okt. 7. 12:00
 5/5 anonim válasza:
Inkább hívd fel a bankod ügyfélszolgálatát.
okt. 8. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!