Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vírus vagy tervezett elavulás...

Vírus vagy tervezett elavulás okozhatja, hogy a mobilt nem lehet tölteni bekapcsolt állapotban?

Figyelt kérdés
Egyik napról a másikra csak kikapcsolva töltődik a telefon.
okt. 5. 22:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Miért tudnék rosszabbul használni egy 10, mint egy 20 éves telefont? Még így is jobb, mint bármelyik nyomógombos, pedig a hardver nevetségesen gyenge. Igazából 1-2 éve volt bekapcsolva utoljára, a Bt már régebben tönkrement, de más baja a frissítések hiányától eltekintve nincs. Kár, hogy az Ms alapvető appokat is lusta volt írni hozzá. A Samsungon is a Bt adta meg magát, egyébként jó, a szarnál egy kicsit többet tudok kezdeni bármelyikkel. De gondolhattam volna, hogy csak megerősítést akarsz a tévképzeteidre, kár is volt válaszolnom, ez volt az utolsó.
nov. 4. 21:56
 22/25 A kérdező kommentje:

"Igazából 1-2 éve volt bekapcsolva utoljára, a Bt már régebben tönkrement, de más baja a frissítések hiányától eltekintve nincs."

Szóval 1-2 éve volt utoljára bekapcsolva, de te tudod, hogy minden jó benne. Elárulnád ezt hogy csinálod?

nov. 5. 18:05
 23/25 anonim ***** válasza:
OK, erre még válaszolok. Nyilván nem tudhatom biztosan. Mindenesetre akkor is elég sokáig húzták, ha tönkre is mentek azóta, legalábbis az akkumulátor, annak nem szokott jót tenni, ha sokáig áll üresen, éppen ezért kb. félig fel szoktam őket tölteni kikapcsolás előtt. Jut eszembe, a GPS-szel voltak gondok, nem a Bluetooth-szal, azt nem próbáltam, nem használtam.
nov. 5. 18:15
 24/25 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem hiszed inkább el nekem, aki használja is?
nov. 5. 18:19
 25/25 anonim ***** válasza:
Már leírtam a 17-es válaszomban. Ha esetedben ez is a helyzet, amit a tünetekből nem hiszek, ebből nem következik, hogy általános lenne.
nov. 5. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!