Vírus vagy tervezett elavulás okozhatja, hogy a mobilt nem lehet tölteni bekapcsolt állapotban?
Figyelt kérdés
Egyik napról a másikra csak kikapcsolva töltődik a telefon.okt. 5. 22:16
11/25 A kérdező kommentje:
Valójában már sokkal több hiba van, a kérdésben feltett csak az első lépés volt. Már a képernyőt bekapcsolni is csak hetente kétszer tudom kb.
okt. 25. 22:04
13/25 A kérdező kommentje:
Nem
okt. 26. 09:45
14/25 A kérdező kommentje:
Szóval már csak az a kérdés, hogy miért tagadjátok a tervezett elavulást, ha nem tudtok alternatív magyarázatot a jelenségre.
nov. 1. 09:13
15/25 anonim válasza:
Ez kb. olyan, amikor valaki a legkisebb testi probléma esetén is a rákra gondol, esetleg szándékos mérgezésre, ha haragban van az élettársával. Pedig általában a legegyszerűbb válasz a legvalószínűbb. Ha tervezett elavulásról lenne szó, akkor kikapcsolva sem töltődne, nem gondolod?
16/25 A kérdező kommentje:
Hogyne, bizonyára műszaki hiba okozza, hogy itt van előttem 3 telefon és egyikkel se tudok használni egy kurv. alkalmazást. A műszaki hibák nem így működnek.
nov. 1. 10:41
17/25 anonim válasza:
OK, tegyük fel, hogy valóban erről van szó, de nem hiszem, hogy ez általános lenne az iparágban. Nekem csak 9 éves az egyik Samsungom, hasonló korú egy Nokia Lumia, egyik sem csúcsmodell, és másnak biztos vannak régebbiek is.
18/25 anonim válasza:
"miért tagadjátok a tervezett elavulást"
inkább tervezett avulás ...
20/25 A kérdező kommentje:
És gondolom szart se tudsz ezekkel az eszközökkel kezdeni. Esetleg telefonálni, de azt is rosszabbul, mint egy 20 éve gyártott Nokiával.
nov. 4. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!