Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyk a legolcsóbb telefon...

Melyk a legolcsóbb telefon aminek a kamerája jó?

Figyelt kérdés
szept. 30. 12:36
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
50%
Ezek szerint? Már hogy lenne lényegtelen? A MP az érzékelő felbontása, de nem mindegy, hogy pl. milyen lencsék vannak előtte.
szept. 30. 22:21
 12/28 A kérdező kommentje:

11-es

Megkeresem mindjárt a kérdést,és irjál nekik,kérdezd meg töllük..

szept. 30. 22:42
 13/28 anonim ***** válasza:
41%

"És amúgy meg régebben irtam ki kérdést itt és nekem ugrottak többen is hogy egy telefonak semmit nem jelent a kamerája hogy hány mp pixeles.Igy az árkategoria is lényegtelen ezek szerint."

A megapixel számít egy bizonyos szintig. De attól önmagában nem lesz jobb a kép. Egy autó sem lesz attól önmagában gyorsabb vagy jobb, hogy mondjuk nagyobb a motor lökettérfogata.

Az árkategória önmagában nyilván szintén nem számít, de általánosságban egy magasabb árfekvésű telefon jobb képeket fog készíteni, mint egy olcsóbb. Viszont még konkrét készüléket és árkategóriát is ajánlottam neked. 100-150 körül minden telefon megfelelő lesz számodra, ezek sokkal jobb képeket fognak készíteni, mint a régi telefonod.

szept. 30. 22:47
 14/28 anonim ***** válasza:
41%
#12 Azt gondolom te tetted hozzá, hogy ezek szerint (...), holott ez hibás következtetés. A felbontás olyasmi, mint a processzoroknál a frekvencia. Hasonlók esetén jobb a több, de pl. egy mostani, és egy 10 évvel ezelőtti 3GHz-es azért ég és föld.
szept. 30. 22:52
 15/28 anonim ***** válasza:
51%
A mai telefonok nagyrésze elfogadható képeket csinál. Ha ténylegesen jó kamera érdekel olcsóbban, akkor a Pixel-ek A szeriáinál nem nagyon találsz olcsóbbat, tehát Pixel 7a vagy 8a
okt. 1. 03:06
 16/28 anonim ***** válasza:
39%

"Ugyanakkor szervíztámogatás nemigazán van melléjük, és szinte minden szériában van valami típushiba."

Ez baromság. Nekem kellett szervízelni Xiaomit. A töltő csatlakozót az én hibámból. Házhoz jött a futár. Elvitte Budapestre. Másnap megjavítva hazahozta. 5 ezer Ft volt összesen. Nem drágán és jól dolgoznak. Akkor döntöttem el, hogy mostantól az összes telóm Xiaomi lesz. Egyébként is nagyon elégedett vagyok a márkával. IPhone-om is volt , de ezt fele ennyire sem szerettem.

okt. 1. 05:04
 17/28 A kérdező kommentje:
Nem találom most a kérdést,de emlékszem irta egy srác hogy a 24 mp samsungja jobb képeket csinált mint egy 64 mp pixeles huawei ami amúgy sokkal drágább is volt amikor vette.
okt. 1. 07:36
 18/28 anonim ***** válasza:

"Nem találom most a kérdést,de emlékszem irta egy srác hogy a 24 mp samsungja jobb képeket csinált mint egy 64 mp pixeles huawei ami amúgy sokkal drágább is volt amikor vette."

A pontos típusokat nem ismerjük, így nyilván a konkrét esetről nem tudunk nyilatkozni, de mondhatok neked olyan mobilokat, amik 12 megapixeles kamerával jobb 4k képet készítenek mint mások 200 megapixelessel. De elég megnézni a profi fényképezőgépeket milliós áron: ezeknél sem röpködnek a 200 megapixelek.

Tessék, nézz körül:

[link]

A megapixel csak egy paraméter, ami - mint már leírtam és szarrá lefelé pontozták a fogalmatlanok - önmagában nem teszi jobbá a képet. Nyilván a mai alapelvárás egy 4K-s kép, ehhez pedig kb. 12 megapixeles kamera legalább kell.

Még az előző példám is rohadtul érthető volt: mondjuk egy busz motorjának lökettérfogata sokkal nagyobb, mint egy átlag Audié, mégis az Audi lesz a gyorsabb, nem? Nem önmagában egy paraméteren múlik a kép minősége és a jármű sebessége sem.

okt. 1. 10:23
 19/28 A kérdező kommentje:

ma 10:23

"mondhatok neked olyan mobilokat, amik 12 megapixeles kamerával jobb 4k képet készítenek mint mások 200 megapixelessel. "

na pont ilyneket irtak annál a kérdésnél

okt. 1. 11:23
 20/28 A kérdező kommentje:
Ja most nézem te fényképezőgépeket linkeltél,én telefonokrol beszélek,tehát 12mp vs 200 mpixel
okt. 1. 11:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!