Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyk a legolcsóbb telefon...

Melyk a legolcsóbb telefon aminek a kamerája jó?

Figyelt kérdés
szept. 30. 12:36
1 2 3
 1/28 anonim válasza:
68%
Régen volt nekem huawei p7 azt szinte hozzád vágják ma már ingyen és azt a telefont én nagyon szerettem,a kamerája is jó volt,elég jó képeket csinált 13mpx az tényleg annyi is volt..
szept. 30. 12:39
 2/28 anonim válasza:
43%
Xiaomi szerintem a legjobb.
szept. 30. 13:21
 3/28 anonim ***** válasza:
20%
A "jó" teljesen szubjektív. Aki eddig egy régi olcsó telefonnal fényképezett, annak egy újabb középkategóriás telefon képeitől leesik az álla... Mindenesetre általában olyan nincs, hogy az egyik komponens kiemelkedő, a többi meg gyenge (olcsó).
szept. 30. 14:40
 4/28 anonim ***** válasza:
41%

Mi számít jónak ugye?

Nappali fénynél történő fotózásnál szerintem a legfilléresebb telefonokat leszámítva azért már a többség bőven értékelhető minőséget tud produkálni. Csak ugye mi van akkor, ha a fotózott dolog mozog vagy nem éppen ideálisak a fényviszonyok.

Most milyen telefont használsz? Mi a viszonyítási alap? Hasra csapok: egy Samsung A55 is tök vállalható, szép képeket készít, de nyilván nem mérhető egy S24 Ultrához vagy iPhone 16 Pro Maxhoz.

szept. 30. 15:07
 5/28 A kérdező kommentje:

"Most milyen telefont használsz?"

Használtam egy huawei p8-at,amivel megvoltam elégedve a kamerájával.És ingyen kaptam.Csak neki mentem az asztal sarkának és a zsebembe volt a telefon és a kijelzője betört.

szept. 30. 16:58
 6/28 anonim ***** válasza:
49%
Az egy elképesztően öreg telefon (majdnem 10 éve jelent meg!), kb. minden középkategóriás (100 ezer fölötti) telefon agyonveri fotós képességekben.
szept. 30. 17:06
 7/28 anonim ***** válasza:
58%
Kamera, és úgy általánosságban hardware szempontjából a Xiaomi-k szoktak lenni a legjobb ár-érték arányban, sőt, a legolcsóbbak is. Ugyanakkor szervíztámogatás nemigazán van melléjük, és szinte minden szériában van valami típushiba.
szept. 30. 20:30
 8/28 anonim ***** válasza:
40%

Már ne haragudj, de ez krvára szubjektív, hogy mi a jó. Honnan a bánatból tudjuk, hogy neked mi számít jónak?

S24 ultra vagy iPhone 16 Pro Max... ezek alatt már mindegyik gyengébb.

szept. 30. 21:25
 9/28 anonim ***** válasza:
53%
#8 A Pro és a Pro Max kamerája ugyanaz, ahogy a kijelzőn és az akkumulátoron kívül minden más is tudtommal.
szept. 30. 22:12
 10/28 A kérdező kommentje:

8-as

"szubjektív, hogy mi a jó."

Na most igazat irtál.De nem mindenki akar telefonra sokat áldozni.

És amúgy meg régebben irtam ki kérdést itt és nekem ugrottak többen is hogy egy telefonak semmit nem jelent a kamerája hogy hány mp pixeles.Igy az árkategoria is lényegtelen ezek szerint.

szept. 30. 22:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!