Melyk a legolcsóbb telefon aminek a kamerája jó?
Mi számít jónak ugye?
Nappali fénynél történő fotózásnál szerintem a legfilléresebb telefonokat leszámítva azért már a többség bőven értékelhető minőséget tud produkálni. Csak ugye mi van akkor, ha a fotózott dolog mozog vagy nem éppen ideálisak a fényviszonyok.
Most milyen telefont használsz? Mi a viszonyítási alap? Hasra csapok: egy Samsung A55 is tök vállalható, szép képeket készít, de nyilván nem mérhető egy S24 Ultrához vagy iPhone 16 Pro Maxhoz.
"Most milyen telefont használsz?"
Használtam egy huawei p8-at,amivel megvoltam elégedve a kamerájával.És ingyen kaptam.Csak neki mentem az asztal sarkának és a zsebembe volt a telefon és a kijelzője betört.
Már ne haragudj, de ez krvára szubjektív, hogy mi a jó. Honnan a bánatból tudjuk, hogy neked mi számít jónak?
S24 ultra vagy iPhone 16 Pro Max... ezek alatt már mindegyik gyengébb.
8-as
"szubjektív, hogy mi a jó."
Na most igazat irtál.De nem mindenki akar telefonra sokat áldozni.
És amúgy meg régebben irtam ki kérdést itt és nekem ugrottak többen is hogy egy telefonak semmit nem jelent a kamerája hogy hány mp pixeles.Igy az árkategoria is lényegtelen ezek szerint.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!