Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet Poco X6 PRO...

Hogyan lehet Poco X6 PRO készüléken névjegyhez egyedi csengőhangot hozzárendelni, úgy, hogy az működjön is? Mert hiába választom ki az adott csengőhangot és okézom le, mégsem az szólal meg.

Figyelt kérdés

szept. 27. 06:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Telefont újraindítod akkor se?
szept. 27. 12:25
 2/10 A kérdező kommentje:
Sajnos akkor sem. Nem tudom mi lehet az oka. Ez az első Xiaomi telefonom. Az az érdekes, hogy bemegyek a menübe, kiválasztom a csengőhangot, le-okézom, utána meg is jelenik az adott névjegy a hozzátársított csengőhanggal együtt. Rákoppintok a csengőhangra, le is játssza a beállított csengőhangot. Ez után elég annyi, hogy visszalépek egyet a menüben, és ha újra belépek és megint rákoppintok a csengőhangra, már akkor nem az szólal meg, mint ami be lett állítva. A névjegy a telefonra van mentve. Esetleg van ebbe a Hyper OS rendszerbe valami egyéb trükk, amit még be kéne állítani?
szept. 27. 17:51
 3/10 anonim ***** válasza:

Így csinálod?

[link]

(Tudom ez F6 pro)

szept. 29. 08:01
 4/10 A kérdező kommentje:

Nagyjából így, csak nálam nem egészen ilyen a menü.

1. Bemegyek a névjegyekhez, kiválasztom az illetőt.

2. Rámegyek a 3 kis pöttyre: kiválasztom a "csengőhang" menüt.

3 Itt nem az jelenik meg, ami a videóban, hanem azonnal bejönnek a telepített hangfájlok. Nem jelennek meg a "témák, fájl menedzser, zene, felvevő"

4. Kiválasztom, amit akarok.

5. Alul nyomok egy ok gombot.

Ez után visszalép a rendszer az adott névjegyre.

Névjegyek menüben, ha bemegyek a beállításokba, van egy olyan menüpont, hogy "névjegyekhez társított csengőhangok". Ott meg is jelenik az adott névjegy a hozzátársított csengőhanggal együtt. És, ha itt rábökök a csengőhangra már nem az szólal meg, amit beállítottam.

szept. 29. 14:04
 5/10 A kérdező kommentje:
Annyi még csak hozzá, hogy itt az általam a számítógépről a telefonra másolt csengőhangokról van szó. (ringtones mappa) Ugyanez a dolog az üzeneteknél már működik. Ahol, ha jól tudom, akkor a hangot a "notifications" mappába kell bemásolni.
szept. 29. 14:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Több csengőhanggal is próbáltad? Lehet csak az, az egy miatt problémázik
szept. 29. 15:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Próbáltam. Azokkal sem működik.
szept. 29. 20:16
 8/10 anonim ***** válasza:

Kicsit olvasgattam,azt írják a "Téma" kavar be

Idk, nem használok csengőhangot névjegyenként, de próbálja meg ezt: Témák megnyitása, majd a legutóbbi esetekben - kattintson és tartsa lenyomva és nyissa meg az alkalmazás beállításait, nyomja meg a Frissítések eltávolítása gombot, majd próbálja meg módosítani a csengőhangot

Upvote

1

Downvote

Válaszol

válasz

[törölve]

OP

2y ezelőtt

Ezt megtettem, majd amikor csengőhangot váltottam, lehetővé tette, hogy témák helyett fájlkezelőt használjak, és kiválaszthattam egy fájlt, ami működött.

Tehát láthatóan nem működik, ha témákat használ a csengő.hang kiválasztásához.

Köszi!

szept. 29. 20:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Kicsit zagyva, de így tudtam kimásolni
szept. 29. 20:56
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi!

Én a témák alkalmazásban nem találtam olyat, hogy "frissítések eltávolítása", de végül sikerült megoldani. Egy barátom valamelyik fórumba utána olvasott a dolognak és a következő lett a megoldás: le kellett tölteni a play áruházból a "File Manager" fájlkezelőt. Itt beállítottam, hogy minden fájlhoz hozzáférjen. Innentől elkezdve már opcionálisan megjelent a fájlkezelő is a csengőhangok hozzáadásánál. (ami addig nem) Ez szépen mappákba rendezte a dolgokat. Ringtones mappából kiválassza az ember a csengőhangot, hozzárendeli a névjegyhez, és végre csodák csodájára, működik. Lehet, hogy más megoldás is van, de ez végre működik.

okt. 16. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!