Most ez, hogy is van, a t-mobile-nál előfizetésesen az iphone 3gs,8 gigás 24hónapig 990ft? 2évig ezer forintot fizetek rá? Annyi ár van ott, h már én nem értem.
2010. nov. 3. 19:09
1/1 bp1985 válasza:
Nagyon nem. 990 ft-ot fizetsz, amikor elhozod. Havonta utána 2 évig fizetsz 17.690 Ft-ot.
Tehát 24*17690 = 424.560
424.560 +990= 425.500. Ennyit a legrosszabb rémálomba sem ér ez a sz@r. Azért ennyi, mert ott van rajta az alma logó. Jailbrake nélkül egy buta telefon, de jailbrake után sem egy nagy durranás. Reális ára a tudásához mérten 60-70 ezer lenne. hd2-es htc, ami bőven jobb, 102-ért lehet kapni. Én is arra cseréltem ezt a telefont. Soha nem a reális áron fog árulni az apple semmit. Minden terméke túl van árazva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!