Mik a feltételei annak hogy valaki mobiltelefont hozzon ki előfizetésesen?
Figyelt kérdés
a hugom még tanuló(persze már nagykorú)és ő hozott ki párosat h a pasijával ingyen beszéljenek.tegnap az egyik ismerősömék is ezt akarták aki szintén tanuló de azt mondták neki hogy mostmár munkáltatói igazolás kell hozzá!ez igaz?egyébként a t-mobileról van szó!2011. jún. 3. 17:26
1/1 anonim válasza:
Hello
Pannonnál 2 fényképes igazolványt meg minden szart kérnek!
Tmobilnál ezt az ujítást nem hallottam én mikor vettem akkor csak megkérdezték h dolgozom e meg hol mennyit keresek meg ilyenek de nem kértek semmitaz igazolványon kívül!
Vodánál meg egy igazolványt kértek meg egy közüzemi számlát a kivonattal együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!