Van egy Iphone 15 pro modelem (512GB) és egy apple watch series 9 46mm (piros tekerős azaz ez az esim es verzió)
Sajnos anyagilag elfogytam így meg kell válnom tőlle.
Maga a telefon egy 25.000ft Pitaka tokban van ami ha nem is érték+ ban de nyilván adom hozzá és üvegfóliás azaz egy minimális mikro karc sincs rajta sem az órán mert azon rajta van egy full body cover ami a kijelzőjét is védi így kb olyan mint ha új lenne (még ha nem is az)
Az akku viszont 90% os kb 360 ciklussal (töltögettem kicsit .... ^^)
Ha egyben adom mennyi lenne a reális érték amit kérhetek érte? vagy érdemes lenne külön külön eladni? október közepéig van mind 2 ra apple gari de persze mind2 tökéletes így ezzel a résszel sincs baj.
Hardverapon megnézed mennyiért mennek és te is úgy lövöd be az árát
szept. 25. 09:15
2/6 A kérdező kommentje:
Megnézem köszönöm neve alapján jólhangzik ^^
szept. 25. 09:19
3/6 anonim válasza:
Hardverapróra gondolt az előző válaszoló. Semmiképp nem szeretnék kötekedni, nem azért javítom ki, hanem azért, mert nehogy véletlenül valami kókler boltba fuss bele.
Mondjuk a 90%-os akksi kicsit vészes. Nekem is 15 pro-m van, megjelenéskor vettem és 95%-on jár nekem, úgy , hogy én tisztában vagyok vele, hogy vigyázhattam volna akksira jobbam, mert volt, hogy túl töltöttem vagy lemerült.
szept. 28. 13:26
5/6 anonim válasza:
4-esnek! Mit jelent nálad hogy " a 90%-os akksi kicsit vészes"? Nekem ven egy 14 Pro Maxom ami 88%-os az aksi kapacitása! És még igy is simán ki bír egy napot! Ugyan ez a helyzet a 15 Pro Maxom esetben ami most 11 hónapos és már 94%-os az aksi kapacitása. Viszont az Apple watch 9-es szériájú órám 9 hónapos és még mindig 100%-os kapacitású. Akkor meg kell "károgni"? Egyébként meg csak az IOS ilyen amelyik ki írja az aksi maximális kapacitását! Ezt Androidos telefonoknál nem találkoztam még ilyennel hogy ki írná az aksi kapacitását. Egyébként meg 80%-os aksi kapacitásnál kezd el az IOS rendszer ki írni hogy cserére szorul az aksi. De még 80%-nál is használható vígan.
okt. 2. 12:46
6/6 anonim válasza:
#5 El akarja adni a kedves vevő, aminél igenis számít, hogy 90 vagy 95%. Nyom a latba mennyit ér a telefon, és bizony van aki ezt is megfogja kérdezni és ez szerepet játszhat a döntésben. A 14 pro maxod 1 egész évvel idősebb telefon, mint a 15 pro és mégis csak 2%-al gyengült az akksija, azért itt te is érzed a különbséget. Autóvásárlásnál is egy 200.000km-es autó még vígan használható, pontosan addig amig meg nem hal a motor, vagy valami más, ezt nem tudhatod mikor következik be, lehet, hogy 400.000-nél viszont sokkal tovább fogja birni szinten egy 30.000km-es autó. (nyilván történhetnek érdekes balesetek, vagy tönkremehet abba is valami de nem statisztikailag sokkal kisebb rá az esély stb) Szóval teljesen egyértelmű mit választ a vevő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!