Hülyeség, hogy alapjáratban kik van kapcsolva a net a telefonon, hogy tovább bírja az aksi?
10#
Értünk van és még inkább rabjai leszünk, ha minden pittyenésre megnézzük
a pittyenésből tudhatjuk, hogy gólt lőtt az egyik csapat, s várjuk a következő jelt remélve, hogy a másik csapat is lő majd egy gólt.
A döntetlen tipp így lesz nyerő...
11
De ez teljesen más téma mint amiről te kérdeztél.
Ha zavar hogy az internet rabja vagy és minden pittyegésre előveszed a telefont, akkor kapcsold ki az internetet rajta.
De a kérdés úgy szólt, hogy akkumulátor szempontjából érdemes-e ki-be kapcsolgatni, értelemszerűen nem, és erre írta a másik válaszoló (teljesen jogosan), hogy a telefon van értünk, nem fordítva.
"...akkumulátor szempontjából érdemes-e ki-be kapcsolgatni, értelemszerűen nem"
Egyértelműen tovább bírja ha ki van kapcsolva.
"...a telefon van értünk, nem fordítva."
Attól még lehet ésszerűen használni.
Az autó is értünk van és nem fordítva. Mégis tovább bírja a motor ha a téli indítás után hideg motorral nem megyünk másodikban üveghangon kilométereket.
A csípőfogó is értünk van, de tovább megőrzi a minőségét ha nem vágunk vele 100-as szeget, acélsodronyt és nem használjuk kalapácsnak.
14
Mégegyszer leírom: a mai okostelefonokat naponta kell tölteni. Az még előfordulhat, hogy a nagy spórolgatással kibír másfél napot, de ha valaki nem irodán dolgozik és nincs lehetősége napközben tölteni, akkor tulajdonképpen kénytelen lesz minden este feltenni töltőre. Sokkal többet ér, ha nem meríti az ember 25-30% alá, mint az, hogy ki be kapcsolgatod a netet. Spórolsz vele kemény 5%-ot...
Ha nettel 1 napot bír, net nélkül meg bírna 3 napot, akkor azt mondom jogos ha valaki ki-be kapcsolgatja. De kikapcsolt nettel sem fog kibírni 2 napot egy telefon, pláne ha esetleg telefonálásra is használja az ember.
15
Ebben semmi ésszerűség nincs, az ésszerűség és az akkukímélés az, ha nem töltöd 80% fölé és nem hagyod 30% alá merülni. Az akkukímélés. Az, hogy kikapcsolod az internetet és spórolsz 5%-ot, annak semmi köze az akkukíméléshez.
"Mégegyszer leírom: a mai okostelefonokat naponta kell tölteni."
Lehet. De akkor nincs szerencséd. :)
Én is leírtam már, hogy ha ki van kapcsolva BT, net, mobil adat, GPS akkor 6-7 naponta kell tölteni.
Pedig a munkám miatt sokat telefonálok.
Igaz nem kapcsolgatom vissza ezeket percenként, nem cseszegetem, ritkán netezek vele. Leginkább telefonálok.
Nyilván ez is benne van a hosszabb üzemidőben. De nekem így megfelel.
Naponta kellene tölteni én kivágnám a pitsába az biztos.
Bárki kipróbálhatja a sajátjával ha akarja (és meg tudja állni, hogy ne buzerálja folyton).
17
Ezt nekem nem adod be, hogy 6-7 naponta kell tölteni egy okostelefont.
Ismerem én ezeket a nagyot mondásokat, de egy anonim oldalon minek hazudsz? 😀 Sosem értettem.
Nincs okom hazudni.
Új korában 10 nap volt a csúcs (ez egyszer fordult elő).
Igaz azalatt nem telefonáltam szinte semmit.
Mint írtam bárki kipróbálhatja hogy az említett funkciókat kikapcsolja (és úgy is tartja) és nem nyomkodja folyton.
18# kibirja igazolom, hetente kell csak tölteni nálam is,
csak az ébresztőjét használom 5x 1 7-en.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!