Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van olyan márka hogy pear?

Van olyan márka hogy pear?

Figyelt kérdés
csak azért kérdem mert az icarlyba is ilyen laptopjuk van meg telefonjuk. Ti tudtok erről valamit?
2010. nov. 3. 15:52
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Ilyen márka nincsen, ez csak utalás az Apple-re. Valami gagyi poén. Nyilván a sorozat annyira alacsony költségvetésű, hogy az Apple-re nem futotta, inkább viccesen bedobtak egy arra hajazó másolatot.
2010. nov. 3. 16:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Az iCarly-ban csak poénkodnak, ugye feltűnt, hogy körte van a laptopon nem alma? Ez egy szándékos ferdítés az Apple-re (alma) utalva!
2010. nov. 3. 16:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Ja, és Apple gépeik vannak, de mint akármelyik sorozatban nem mutatják a márkákat (kivéve ha szponzorok), ezért kamu márkák vannak benne. (mint pl. csak a Barátok köztben se látsz csak kitalált márkákat, elég megnézni néha a boros-pezsgős-sörös címkéket)

pear=körte

2010. nov. 3. 16:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Nincs. De azok a telók meg gépek nem igaziak.

Nem tudom, figyelted-e, mikor telefonáltak, akkor nem a hívást mutatta a telefon, hanem a menüt, meg akármit csináltak rajta, akkor is a menüt mutatta.

2010. nov. 3. 19:54
 5/7 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:54

Szerined a filmekben igaziból szoktak telefonálni?

Ugye amerikában minden telefonszám 555-el kezdődik?

:D

2010. nov. 4. 19:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen, és mindent a menüvel csinálnak, mi? -.-

uristen, nem mondod h nem telefonálnak igaziból?! qrvára nem tudtam...

nem vagyok hülye, tudom, hogy azért mindig 555 mert semmilyen telefonszám nem kezdődik 555tel

2010. nov. 4. 21:06
 7/7 Trik válasza:
A V mint Viktoriában is ilyen van
2012. dec. 11. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!