Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A felsoroltak közül melyik...

A felsoroltak közül melyik telefont vennétek? (Bővebben lentebb!)

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Telefon vásárlás előtt állok!

Kezdem is elsőnek azzal hogy mire használnám legfőképp és hogy milyen készülékről váltanék,a legvégére pedig hagyom az általam kinézett készülékeket és a rászánt keretösszeget!

Javarészt internetezésre,közösségi média alkalmazások használatára,videók nézésére és néha 1-2fotó készítésére illetve autós navigációra használnám!

Jelenleg egy Samsung Galaxy A71-es készüléket használok ami már kezd picit lassulni és korosodni (3 éve van meg kb.)

A kinézett készülékek a szavazásban vannak felsorolva!

Ha megnézzük az én használati módomat igazából mindegy hogy Samsung vagy Apple illetve az operációs rendszer is szinte mindegy! (Volt már korábban Iphoneom is. 6s illetve 8 és mindkettőt szerettem,de ez a jelenlegi Samsung húzza nálam az összes eddigi telefonom közül a legrégebb óta! Ezért én kicsit a Samsunghoz ragaszkodom. Annyi hogy ez Snapdragon Cpu-s amit kinéztem azok Exynos és nemtudom hogy mennyire érződik ez vajon rajtuk?)

A rászánt keretösszegem kb. 100-120ezer ft (Vagy Hardverapróról vennék megbízható eladótól,vagy Rejoyról garanciával esetleg!)

A használati időtartam amíg tervezek vele az olyan 1,5-2év kb. De nagyon maximum 2.5 év és ezidő alatt szeretném ha gyorsan és megbízhatóan működne a választott készülék,normál használattal legalább 1 napos üzemidővel!

Csak a felsorolt készülékek közül szeretnék választani mert lényeges,hogy 6,5" alatti legyen a képernyőméret! (Nem szeretem ezeket az újabb nagy téglákat!) A jelenlegit sem tudtam megszokni és ez az egyik bajom még vele!

Köszönöm a segítséget!

szept. 18. 12:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A páratlan számú válaszokat én írtam.

Ajjaj... ha ezt előre tudom, lebeszéltelek volna arról is! Bár a Snapdragon a legjobb, de 10 évente egyszer sajnos az is belefut egy tervezési hibába, ami miatt az adott processzora hajlamos iszonyatosan felmelegedni, anno a Snapdragon 810-es volt hírhedten ilyen, most pedig pont a 888-as, ami az S21 FE-ben is van! Sajnos egy rossz “kakukktojás”. Emiatt ilyenkor az S21 FE biztonsági okból visszább veszi a teljesítményt, és egyes funkciók nem érhetők el, amire amúgy képes (lenne)! De amúgy bővebben olvasd el róla a Mobilaréna tesztjét!

szept. 26. 18:20
 12/12 A kérdező kommentje:

11-es: Egyik jó ismerősömnek is ilyen van és beszélgettem vele is mielőtt megvettem ezt. Ő aztmondta 1éve van meg neki ez a telefon és hasonló használati szokásai vannak mint nekem ő neki még az jön hozzá hogy sok emailt is telefonról intéz és ahogy elmondta sosem tapasztalt még melegedési problémát még autóban navigáció használata közben sem.

Eddig szerencsére nálam sem fordult elő ilyesmi és iszonyatosan gyors is a telefon!

Remélem azért a későbbiekben sem fog ez a melegedős dolog előjönni nála.

Mobilarenan is körbejártam a témát nagyjából a vásárlás előtt!

szept. 29. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!