Miért van az, hogy ha hívok valakit nem az én számomat írja ki neki?
Figyelt kérdés
Kb. 2 hete lett egy új számom, mindenki elmentette a családban, ha anyumat/páromat hívom akkor minden rendben és ki is írja a nevem stb.. viszont ha tesómat hívom aki szintén elmentette a számom és jól is írta be neki nem jelzi ki, hogy én keresem…mindig más-más telefonszámokat jelez ki neki és azt írja, hogy Pl. Frankfurtból, Görögorszagból, Romániából hívja valaki.
Valaki tapasztalt már ilyesmit? Mi lehet a probléma?
Még annyi, hogy ha más hívja tesómat akkor minden rendben kiírja mások nevét/számát rendesen.
szept. 18. 04:45
2/11 Ypszilon1980 válasza:
Csak megviccelt téged. Ilyen nincs.
3/11 anonim válasza:
Hogy mentette el a számodat? Megcsörgetted és úgy, illetve +36-al mentette el?
5/11 A kérdező kommentje:
#2 de sajnos van ilyen, a saját szememmel látom, hogy valami nem jó…
szept. 18. 16:46
6/11 A kérdező kommentje:
#3 messengeren küldtem át neki a szàmom, ha ő hív akkor kiírja a nevét de ha én hívom akkor valami nem jó.
Azt elfelejtettem, hogy az én számom német és az övé magyar, ez eddig nem volt probléma ha más magyar számot hívtam…
szept. 18. 16:49
7/11 A kérdező kommentje:
Ha megcsörgetem az én magyar számomat a németről akkor is jó számot ír ki, nem tudom mi lehet a baj… :(
szept. 18. 16:51
8/11 Ypszilon1980 válasza:
Jaaa, hát csak egy kis apróságot felejtettél el.
9/11 A kérdező kommentje:
De mint írtam ez eddig nem okozott problémat ha magyar-német számokat hívtunk, eddig jó volt minden.
szept. 18. 16:54
10/11 Ypszilon1980 válasza:
Igen, csak közben változott a hálózati konfiguráció itt nálunk és hát ugye mi magyarok semmit sem tudunk normálisan megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!