Mire használjátok a tabletet?
Én eddig csak munkára használtam. Ez egy ilyen felmérős, városban járkálós adatrögzítős dolog volt. Jobb volt tablettel, így hogy egész nap tartottam, azért számít az, hogy tudjon menni egész nap, és azért legyen 1kg alatt.
Otthonra... van telefon, van laptop, van PC. Még egy köztes eszköz nálunk még nem fért be egyelőre. De ha nem lenne laptop... akkor is laptopot néznék 😃 kell a billentyűzet, kell a windows, a surface/szerű tabok meg nem jöttek még be. Na makd ha beindul ez a windows arm dolog, és vetélytársa lesz a arm ipad-eknek, az már lehet érdekes lesz számomra. Ebben a pillanatban még nem.
"és főleg filmnézés (nagy kijelzőn nagy a vizuális élmény)"
"Samsung Galaxy Tab A9+ vagy Xiaomi Redmi Pad SE"
Hát nagy vizuális élmény lehet mindkettő. Emberek, nektek mi bajotok van az okostévével? :D Eszembe nem jutna otthoni körülmények között filmet nézni mobilon vagy tableten. Ezek akkor jók, ha éppen valami hosszú utazáson vagy és nincs jobb dolgod a repülőn/vonaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!