Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mire használjátok a tabletet?

Mire használjátok a tabletet?

Figyelt kérdés
Nem tudom hova sorolni őket. Az okos telók is tudják azt mint a tablet, mások meg laptopot használnak. Szerintetek mi célből gyártják őket? Van hosszú távon jövőjük?

szept. 17. 12:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig csak munkára használtam. Ez egy ilyen felmérős, városban járkálós adatrögzítős dolog volt. Jobb volt tablettel, így hogy egész nap tartottam, azért számít az, hogy tudjon menni egész nap, és azért legyen 1kg alatt.

Otthonra... van telefon, van laptop, van PC. Még egy köztes eszköz nálunk még nem fért be egyelőre. De ha nem lenne laptop... akkor is laptopot néznék 😃 kell a billentyűzet, kell a windows, a surface/szerű tabok meg nem jöttek még be. Na makd ha beindul ez a windows arm dolog, és vetélytársa lesz a arm ipad-eknek, az már lehet érdekes lesz számomra. Ebben a pillanatban még nem.

szept. 17. 15:28
 12/24 A kérdező kommentje:
Nektek milyen márkáju van? Lehet akkor én is beruházok egyre.
szept. 17. 18:11
 13/24 anonim ***** válasza:
81%
Samsung Galaxy
szept. 17. 18:14
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Microsoft Surface Go 2 (Windows 11 Pro)
szept. 17. 19:25
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy okostelefonhoz képest egy tablet nagyobb méretű, de kevesebbet tud (hardver, kamera). Nem fix, hogy tényleg lesz, de fontolgatom egy tablet vásárlását is, kizárólag 2 célból: böngészés és főleg filmnézés (nagy kijelzőn nagy a vizuális élmény)
szept. 17. 20:24
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
#15 vagyok. Ja, és 2 jelölt van: Samsung Galaxy Tab A9+ vagy Xiaomi Redmi Pad SE, de közülük is inkább a Samsung felé hajlok.
szept. 17. 20:27
 17/24 anonim ***** válasza:
55%
#15 Talán nem egy fele/harmadannyiba kerülő tablettel kellene összehasonlítani a telefonod... A kamera meg kit érdekel, nem is kéne hátulra egyáltalán.
szept. 17. 21:14
 18/24 anonim ***** válasza:

"és főleg filmnézés (nagy kijelzőn nagy a vizuális élmény)"

"Samsung Galaxy Tab A9+ vagy Xiaomi Redmi Pad SE"

Hát nagy vizuális élmény lehet mindkettő. Emberek, nektek mi bajotok van az okostévével? :D Eszembe nem jutna otthoni körülmények között filmet nézni mobilon vagy tableten. Ezek akkor jók, ha éppen valami hosszú utazáson vagy és nincs jobb dolgod a repülőn/vonaton.

szept. 17. 23:57
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
#18, okostévén az irányítóval lépkedni a betűkön - kissé körülményesebb a gépelés, és így az egész böngészés! Telefonról kivetíteni (tükrözni) meg bevallom, nem mindig sikerül. Okos tv van a szobámban, de nem az okos funkciók miatt; 9 éve vettük az Auchanban, és akkor csak azt néztük, hogy jó minőségű márka legyen, FHD, meg a csatlakozókat (például DVD-lejátszóhoz). Streaming előfizetést meg amúgy se akarunk.
szept. 18. 00:28
 20/24 A kérdező kommentje:
Annyira okos tv, hogy 2 óránként alvó üzemmódba teszi magát. És ezt kikapcsolni se lehet.
szept. 18. 05:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!