Mire használjátok a tabletet?
Figyelt kérdés
Nem tudom hova sorolni őket. Az okos telók is tudják azt mint a tablet, mások meg laptopot használnak. Szerintetek mi célből gyártják őket? Van hosszú távon jövőjük?szept. 17. 12:09
1/24 anonim válasza:
Szerintem egy csomó olyan dolog van, amit te nem használsz, mások meg alig tudják elképzelni az életüket nélküle. Pl. barkácseszközök, konyhai gépek... Nem értem ezt a gondolkodást, mivel eddig több százmillió tabletet adtak el. Én pl. ülőmunkát végzek a monitor előtt, ezért szívesebben böngészek fekve a tablettel, de sok másra is használhatnám.
2/24 anonim válasza:
Hozzátenném, hogy nincs nagy okostelefonom, csak egy kisebb régebbi, de ha lenne sem hiszem, hogy változtatna a dolgon.
3/24 A kérdező kommentje:
Ezért érdekelne, hogy mire fel olyan drágák, amikor ott az okos teló, vagy laptop alternatívának.
szept. 17. 12:28
4/24 anonim válasza:
Az okostelo kicsi, a laptop meg nagy és esetlen. A tablet mindenre jó.
5/24 anonim válasza:
Már csak azért sem értem a kérdést hogy hosszú távon van-e jövőjük.. mert már vagy 15 éve forgalmaznak (Magyarországon is) tabletet és régen és most is vezik mint a cukrot..
6/24 anonim válasza:
Mire fel olyan drágák? Nyilván mert drága és erős hardver van bennük, bár nem tudom, neked mi számít drágának. Van 50 ezerért, és 500 ezerért is, egyik sem a véglet.
8/24 anonim válasza:
Ha nekem lenne, filmezésre használnám, böngészésre stb. A laptopom régi, nem jó az akksija és így macerás hordozni.
9/24 anonim válasza:
Remélem, ez a legnagyobb örömöd az életben, te 46%-os!
10/24 retektorta válasza:
BBC-t nézünk rajta online. Ez ugye Magyarországon nem olyan egyszerű, mert csak angol IP-vel működik a műsorok lejátszása. A tabletre telepítettem a vpn-t és így működik. Egyébként semmi másra nem használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!