Brutál gyorsan merül a telefonom, egyszerűen nem értem miért?
Iphone 15 pro max
Mostmár azon a szinten vagyok, hogy egy óra alatt 10-15 százalékot merül és fogalmam sincs miért. Néha nem is használok olyan appot ami sokat kéne merítse a telefont, mégis megy le hamar. Mikor utána olvasok, hogy mit csináljak, hogy ez ne így legyen, eleve már azokat a dolgokat csináltam.
Az aksi is 92% jelenleg, és egy éve van meg a telefonom, pedig nem töltöm rengeteg és nem használom addig amíg túlforrósodik szinte soha.
Lehet csak simán az akkumulátorral van baj? Eléggé kezd zavarni, hogy mostmár egy teljes napot alig-alig bír ki töltés nélkül.
Ha ránézek a fogyasztásra az Instagram 45%, és elég sokat fogyaszt a háttérben is, lehet ez a probléma? Viszont nem kapom sehol azt az opciót hogyan kéne kikapcsolni, hogy ne menjen a háttérben is.
"egy óra alatt 10-15 százalékot merül"
Az nagyon sok!
"Az aksi is 92% jelenleg, és egy éve van meg a telefonom"
"mostmár egy teljes napot alig-alig bír ki töltés nélkül"
Az gáz... szerintem hibás lehet az az akksi.
Nekem is 15PM van és nem tudom az idejét megmondani mikor merültem 30% alá egy nap. Pedig durván használom.
"Ha ránézek a fogyasztásra az Instagram 45%, és elég sokat fogyaszt a háttérben is, lehet ez a probléma?"
Időben mennyit használod az instát?
Koppints a %-ra és átvált időre, óra percre.
Én nagyon sokat instázom és tényleg durván meríti a telefont és cserébe még fel is forrósodik. Nem mindig csinálja, de néha megkerül az insta. Nem a legjobban sikerült ezek szerint az az app.
Az appot zárd be! Felhúzod a kijelző alsó részéről a csíkot és látod az összes megnyitott appot és ami nem kell azt felfelé kilököd a sorból és teljesen be van zárva.
Csinálj néha kényszerített újraindítást - ez is kilök a memóriából minden appot. Valamint lehet érdemes lenne egy teljes újratelepítést csinálni a telefonon hogy ha van valami szofrveres problémája az eltűnjön. De a 92%-os akksi egy 15PM-ben 1 év után az továbbra sem jó jel... Próbáld meg meggariztatni amig nem jár le az 1 év!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!