A Skype teljesen ingyenes?
Figyelt kérdés
A Skype applikációhoz csak internet szükséges? Nem fizetős? Vajon..?szept. 14. 02:32
11/16 anonim válasza:
#9 Nem haragszom, várj a válaszokra.
12/16 anonim válasza:
#11 Tehát két dolog tántorítsa el a Skype-felhasználókat, az egyik, hogy ...
"Jelenleg a Discord, Telegram és Hangouts a divat, ebben a sorrendben. Vállalati szinten esetleg Teams."
a másik, hogy szerinted ...
"A fejlesztése teljesen leállt, bugokat nem javítanak, újdonságok nincsenek vagy amivel próbálkoztak is egy időben, az még rosszabbá tette az egészet. Olyan korszerű funkciókat ne is várjunk már, amiket az összes többi üzenetküldő alkalmazás tud manapság. Egy abadonware lett az egész szoftver."
Őszintén szólva nem túl meggyőző.
13/16 anonim válasza:
Eléggé meggyőző lesz, ha nem tudsz beszélni Skype-on az emberek nagy részével, mert nincsenek fent rajta.
14/16 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen arról van szó, hogy egyesek kikiáltották valami boomer-dolognak, mint a Facebook-ot, mert már nem csak 12 évesek használják, és ez teljesen független a funkcióitól. Ugyanez vár az általad felsoroltakra is pár év múlva.
15/16 anonim válasza:
Nem kiáltotta ki senkinek boomer-dolognak. A Microsoft leépítette a brandet a felelőtlen hozzáállásával. Ezt úgy mondom, hogy MSN megszűnése óta használtam a Skype-ot és én is kénytelen voltam dobni, mert egyszerűen eltűntek róla az emberek és ez teljesen jogosan történt. Volt jobb helyette. Most hogy mondod a Facebook Messenger is valóban az egyik felület, amire nagyon sokan átmentek.
16/16 anonim válasza:
"Facebook Messenger is valóban az egyik felület, amire nagyon sokan átmentek."
Mert a felhasználók egy részének az is elég indok a váltásra, hogy több vicces emoji van beépítve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!