A Skype teljesen ingyenes?
"Jelenleg a Discord, Telegram és Hangouts a divat, ebben a sorrendben."
+ a Viber.
De ezek is inkább itt Európában, nyugaton a Whatsapp a legelterjedtebb, Kínában pedig a saját vackuk.
Én használok Skype-ot, azon csevegek a boomer anyukámmal. Teljesen jó. Mivel nekem Android van, neki meg almás, a FaceTime nem játszik, más appjai neki meg nincsenek. Ezt még az okostelefon előtti időkben rendszeresítettük, amikor ott kellett ülni hozzá a laptop/PC előtt. Annyiban modernizáltuk, hogy kihangosított telefonnal dolgozunk most már, bár én szeretem a laptopról is használni, elég sok akkut fogyaszt ugyanis, pláne videóval.
Igen ingyenes, ha videóhívást (lehet kép nélkül is, ha nem olyan stabil az internet valamelyik oldalon) használsz csak, más regisztrált felhasználókkal. Ha telefonszámot akarsz hívni, az fizetős.
"Ha telefonszámot akarsz hívni, az fizetős."
Én pont a telefonálás miatt használom itt Kanadában, de az USA-ba is a telefonhívás ingyenes. Tehát csak net kell hozzá, és telefonálok. És nem csak itt, hanem Európába ha megyek, onnan is csak net kell és ingyen hívom Kanadát. És engem is tudnak hívni telefonon keresztül. Természetesen van egy jelképes havi összege a lehetőségnek.
Csak mert lett volna egy megbeszélésem hivatalos ügyben és felajanlották a Skype t,, . Elküldtek egy linket arra katt és beenged.
De semmi nem történt. Se hang se kép és az kellett volna, és ráadásul állandóan a vallalati verzióra dobott rá! Most már kettő van letöltve. De az egyik egyáltalán nem működik a másik Pedig, : Nem tudok csatlakozni az emailba elküldött linkhez.
Én soha nem hasznaltam, nekem a legjobb a Google chat, gmail.
#3 Komolyan kérdezed? A Microsoft felvásárolta a Skype-ot, hogy az akkor még újdonságnak számító Teams-be integrálni tudják funkcióit, plusz ne legyen konkurenciája.
Szerinted ez jó volt a felhasználóknak? Máshogy kérdezem: Ha a Microsoft felvásárol valamit, az jó a felhasználóinak? Persze, hogy nem.
A fejlesztése teljesen leállt, bugokat nem javítanak, újdonságok nincsenek vagy amivel próbálkoztak is egy időben, az még rosszabbá tette az egészet. Olyan korszerű funkciókat ne is várjunk már, amiket az összes többi üzenetküldő alkalmazás tud manapság. Egy abadonware lett az egész szoftver. Nem véletlenül kerestek más platformot az emberek. A sorsa ugyanaz lesz, mint a Messengeré. Minden, amit a Microsoft felvásárol, annak a sorsa az, hogy hagyják elhalni, aztán amikor már senki nem használja, akkor szimplán megszüntetik. Ez a Microsoft stratégiája.
Ajánlom figyelmedbe az alábbi videót is, ami tökéletesen elmondja mi a baj a Microsoft felvásárlásaival:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!