Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iskolákban most beszedik...

Az iskolákban most beszedik minden nap a telefonokat. Ezzel kapcsolatban mi fog történni?

Figyelt kérdés
Sok embertől hallom hogy ezt ki fogják vezetni. Tehát nem fogják beszedni. Most nem értem mivan, valaki tudja?

szept. 13. 20:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
79%

😅🤣😂😅🤣😂

Ha "kivezetik", azt nyilván észre fogod venni.

De ne reménykedj, nem fogják. Meg kell tanulnod kibírni 8 órát a telefonod nélkül

szept. 13. 20:17
 2/21 anonim ***** válasza:
90%

"Sok embertől hallom hogy ezt ki fogják vezetni."

Értsd: sok ember szeretné, ha kivezetnék.

szept. 13. 20:18
 3/21 anonim ***** válasza:
40%
Én szeretném ha kivezetnék, mert az első héten betörték a telefonom kijelzőjét.
szept. 13. 20:30
 4/21 anonim válasza:
35%
Lehet leszavaznak, lehet nem, de hülyeség elvenni egész napra. Órán okés még ha kirakatják az tanári asztalra, de szünetekben had legyen már náluk a telefon. A szünet a szabadidőről szól, akkor miért ne csinálhatna a saját tulajdonával azt amit akar (nxilvàn nem liveozás meg ilyenekre gondolok)
szept. 13. 21:20
 5/21 anonim ***** válasza:
32%
Szünetben focizni kell ...
szept. 13. 23:01
 6/21 anonim ***** válasza:
16%
... cigizni, piálni.
szept. 13. 23:02
 7/21 anonim ***** válasza:
39%
#4 Teljesen igazad van. A beszedéssel csak digitális analfabétákat csinál a kormány a diákokból.
szept. 14. 08:04
 8/21 anonim ***** válasza:
70%

#7: egy korosztály mobiltelefon nélkül kijárta a középiskolát úgy, hogy nem lett digitális analfabéta. Hogy van ez?

A nap hátralevő részében nem hasznáphatod a mobilodat? Ebben semmi logika nincs.

szept. 14. 09:15
 9/21 A kérdező kommentje:
Most én nem azt mondom hogy nem bírom ki a telefon nélkül. Csak hogyha például olyan óra van hogy kint vagyunk az udvaron, akkor jó lenne zenét hallgatni hogy teljen az idő
szept. 14. 09:20
 10/21 anonim ***** válasza:
28%

#9: én meg szeretnék táncoslányokat, esetleg egy dobkészletet stb. hogy ilyenkor elüssem az időt, ezzel mégis mi mellett érveltem?

Egy dolog, hogy az udvaron valószínűleg lenne hasznosabb elfoglaltság, de ennél is fontosabb, hogy borzasztóan hasznos megtapasztalni és megtanulni azt, hogy ne legyen ez a folyamatos kényszer, hogy elnyomd az üresjáratot valamivel. Az idő egyébként is el fog telni.

szept. 14. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!