Milyen online kapcsolat kell a "Packeta" csomag átvételéhez?
Tudomásom szerint a Packeta csomagautomatánál GPS és Bluetooth kapcsolat elég az azonosításomhoz!
Első átvételemnél segítséget kellett kérnem mobilnet megosztásban, mert a telómon nincs net előfizetés - amit a Packeta mégis megkövetelt! Azóta csak ez a kettő kell, vagy megint belefutok egy net "kéregetésbe"?
Mindig akad olyan (kifütyült szavak), akik semmit nem segítenek, nem is értik a kérdést, de okoskodnak!
1. Bluetooth kapcsolattal is lehet internetet megosztani! A Packeta követel Bluetooth kapcsolatot és ő eleve kapcsolatban áll a hálózattal, vagyis ő is képes lenne netet bizosítani. E-mailban ad egy ideiglenes jelszót, amivel beenged! De nem teszi!!!
2. A Temu önkényesen a Packetát használja, így nincs választási lehetőség! Még a helyszínt is ő szabja meg!
Na, "anonim" segítőkém? Dereng már valami?
Tudom hogy működik a packeta, nem kell a cinizmus, azt hagyd meg a macskádnak!
1. Az automatának nem az a dolga hogy neked internetet adjon.
2. Nem írtad hogy szemetet rendelsz a kínaiaktól, feltételeztem valami normális webshopból rendelsz.
3. vegyél mobilinternetet. Nem tudom melyik szolgáltatónál vagy, úgyhogy nem írok ötleteket, mert azért is le leszek cseszve. Csak egy példa: a telekomnál van ingyenes 50MB-os adat is. De néhány100 forintért lehet kisebb mennyiségeket vásárolni.
0. nincs macskám
1. az automata már csak a "kirekesztés" miatt is választhatna más kapcsolati módot net+bluetooth+GPS+mianyámtyúkja helyett úgy, ahogy a fél tucat többi! (önagyonbiztosítás???)
2. azt a szerszámkészletet részenként összevásárolva tízezrekbe került volna. Képzed, nem "kerítésvasból" van, hanem olyan rozsdamentes acél, ami a reszelőt is karcolja! Biztos csak azért kaptam kifogástalant, mert első vásárlójuk vagyok.
3. egy "gagyi" cucc átvétele okán nem fizetek elő még egy netre! Nem is szoktam leszegett fejjel a "telómba bámulni", vagyis ezután se lesz mobil netem. Ami a "telónak" kell, azt megkapja a saját otthoni wifi hálózatomtól. Ha újból vásárolnék "gagyit" a temutól, az csak packeta nélkül lehet.
A packetát egyszer magam választottam - vesztemre! Soha többet! Most a "gagyi" temu varrta a nyakamba.
A packeta "ládika" melletti üzletnek már a tökén jön ki a sok net "kéregető" - vagyis tömeges az eléggé el nem ítélhető netmentes teló tulajdonos! Nem mindenki bámul bele reggeltől estig Rh+ ábrázattal!
Részemről nincs tovább! Köszönöm a segítőkészséget.
Ez a bejegyzésem örök időkre itt marad, mert nem lehet törölni. Na, bumm...
Jó, akkor hívd fel a Packeta ügyfélszolgálatot, és kérd meg, hogy szállítsák át a csomagodat a legközelebbi személyes átvevőpontra, mert automatából nem tudod kivenni okostelefon hiányában.
Tádámm!
Ez annyira "eccerű, életszerű, óccsó", hogy rendszeresíteni kell!
Kevés újabb (és újabb) költség egy szar kifizetett csomagért, kis "mesterséges intelligencia bla-bla-bla", - hívtam őket - anyázás és lerakás... E-mail írás - és kint is vagy a határidőből! Tényleg köznapi metódus...
Net "koldulással" megoldottam! Packeta meg részemről megy a pokolba!
Tehát azért lettem lepontozva (2) mert te egy gyöpös, elmaradott ember vagy... értem. De azért netről renelgetsz... Meg bunkóskodni a gyakorira ide tudsz jönni...
Ahogy 7-es mondja: mi a francnak nem olyan csomagpontra kéred a szarjaidat ahol személyesen tudod átvenni????
1000 féle lehetőséget van csomag átvételére. De neked sikerült az az egyetlen egyet kiválasztani amelyik neked nem jó és ezért most mindenki más a hülye. Szerintem telefonálj be az ATV fórum műsorba, ott megtalálod a lelki társaidat :D
Te szerencsétlen! Elolvastad azt, amire válaszolsz?! Kérd meg, hogy olvassák fel neked. Lesír az írásaidról, hogy ha el is olvasod, amire válaszolsz, akkor se vagy képes értelmezni!
Olvassuk együtt: (te meg szótagolj: Most a ga gyi te mu varr ta a nya kam ba a pac ke tát). Menni fog? :-)
Nem szoktam ATV-zni, hiába probálsz már politikailag megsérteni! Nem mindenki más a hülye...
A lepontozva = 3
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!