A beépített FM rádió a telefonba azt jelenti hogy tudok bármikor rádiót hallgatni akkor is ha nincs internetem? fogja a rádióadásokat úgy mint a régi rádióvevő lejátszók?
Figyelt kérdés
szept. 13. 11:09
1/11 Szervizmérnök úr válasza:
Fogja, de antennaként szükséges a fülhallgató, illetve vezetéke, ami csatlakozhat további erősítőre is.
(Kuriózumok most mellékes, régi gombos telefon ment valamelyik, ilyen nélkül is.)
2/11 anonim válasza:
Igen, hagyományos, FM sávos zsebrádió van benne, de világvevőre ne számíts.
3/11 anonim válasza:
Az FM rádió általában FM rádiót jelent... gyakorlatilag zsebrádió, igen. Néha sistereg, ha gyenge a vétel.
5/11 anonim válasza:
Az én összes telómban is van FM rádió, valamelyikben netrádióval együtt.
6/11 A kérdező kommentje:
5 de ha nincs interneted akkor is tudod hallgatni?
szept. 23. 09:30
7/11 anonim válasza:
3-as vagyok. Ez már az 1. válaszban is le lett írva, mit nem lehet ezen érteni?? Még 4-en leírtuk ugyanazt! De biztos, hogy nem kell hozzá net...? 100%?
8/11 anonim válasza:
Van rádiód? Kell hozzá internet? Na a telefonban levő FM rádiónak ugyanúgy nem kell.
9/11 anonim válasza:
#8 Nyilván gőze nincs, mi az a rádió. Csak a webrádiókról hallott eddig.
10/11 anonim válasza:
A környékeden fogható szabad rádióállomásokat és a kormányzati adókat igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!