Mit jelent a "beépített SIM"?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy készülék leírásánál: SIM 1 + beépített SIM szerepel. Mi az a beépített SIM, illetve hogy kell akkor ezt elképzelni, mint egy dual SIM-es készülék 2 telefonszámmal?2024. jún. 15. 13:17
2/10 anonim válasza:
Erősen nem ajánlom a használatát. Nekem egy Z Flip 4-ben volt és persze 1 éven belül elromlott. 20-25 napig amíg a szervízben volt, nem tudtak felhívni mivel nem tudtam kivenni a SIM kártyát...
Fizetés ellenében adtak volna csak fizikai SIM kártyát.
3/10 anonim válasza:
eSIM.
Nem rossz dolog.
Amit a #2 ír, hülyeség
2 perc "áttenni" az eSIM-et egy másik készülékbe, illetve az eSIM cseréje fizikai SIM kártyára ingyenes (Telekomnál legalábbis. Személyesen 2 perc alatt megvan)
4/10 anonim válasza:
"akkor ezt elképzelni, mint egy dual SIM-es készülék 2 telefonszámmal?"
Igen, egy fizikai és egy e-sim. Ha nem akarsz két hívószámot tartani a készülékben, akkor kb. felesleges az e-sim átalakítás.
5/10 anonim válasza:
Be épített sim ma már nem létezik! Hanem E-SIM létezik! Az E-SIM egy digitális / elektronikus sim kártya. Ez az E-SIM lényegében egy CHIP. Amibe feltölthető digitálisan a sim kártya adatai. A leg újabb iPhone(ok) is ilyenek. Én is napi szinten használok E-SIM-et. Az E-SIM lényegében ugyan az mint a fizikai sim kártya.
6/10 anonim válasza:
3-mas, megnézném hogy küldöd át a számot egy másik telefonba... Nem hinném hogy 2 jó telefonod van és régebbi telefonok nem támogatják. E-simnél meg vagy lőve.
7/10 anonim válasza:
#6 Egyre több telefon támogatja az eSIM-et. Ha pedig az eSIM-es készüléked elromlik, bemész a szolgáltatóhoz és öt perc alatt megkapod a fizikai SIM kártyát teljesen ingyen.
8/10 anonim válasza:
Pedig vannak jó emberek, miért ne lehetne 2-3 mobiljuk ?
9/10 anonim válasza:
8-as! Nekem is van 3 mobil telefonom is! Mind a 3 telefonom DUAL SIM-es! És mind a 3 telefonom támogatja az E-SIM-et.
10/10 anonim válasza:
Nem tudom, valami új fajta f.szság már megint. Szerintem semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!