Feltölthető ONLINE a domino egyenleg, ha lejàrt a rendelkezésre álló ideje?
Tehát lejárt, nem használható jelenleg. De úgy tudom és olvasom, hogy 90 napig még feltölthető 300 Ft díj ellenében. Eddig mindent értek.
A kérdésem csak, hogy ez technikailag hogyan "kivitelezhető"????
Online be lehet fizetni?
Sajnos eltűnt a my Telekom profilomból is a szám, még az utolsó egyenleg sem látszik, és vele együtt az az opció sincs ott, hogy feltöltsem az egyenlegét. Még igazából ezt a 300 forintot sem tudom, hogy hogyan kell rendezni, annyival többet kell feltölteni, vagy ez automatikusan levonódik???
Mégegyszer tehát, az a kérdés, hogy online módon megoldható-e és hogyan?
Az app eleve kizárt, nem telefonon vacakolok...
Laptopon szépen behoztam a Telekom oldalát, beléptem...
Normál esetben (ha nincs lejàrva...) működik, hogy ott a szám, rámegyek az egyenleg feltöltésre és fizetek BANKKÁRTYÁVAL.... Ehhez én le nem töltenék appot.
Tehát laptop, net, böngésző, bankkártyás fizetés....
(Azt hittem ez egyértelmű. Na mindegy. Tehát ezzel kiegészítve szól a kérdés. )
És természetesen köszönök minden segítséget előre is!!!!
Kedves kérdező, nem, nem volt egyértelmű, hogy nem vagy hajlandó appokat használni, mert magamból kiindulva én minden ilyet telefonon intézek.
Ettől függetlenül a válaszom ugyanaz: netbankon keresztül tölts rá pénzt, és kész. Ha nincs netbankod, vagy a bankodnak nincs ilyen internetbankos felülete, akkor máshogy nem fogod tudni online megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!