Brexit után angliai vodafone roaming?
Brexit ellenére a roaming nem változott. Nyáron voltam Magyarországony ugyanúgy működött az angol előfizetésem
A magyar Voda (One) még ad ingyenes roamingot UK-ban.
Az angol szolgáltatóknál vegyes a helyzet, van, ahol ingyenes, van ahol jó sokat kell érte fizetni.
Köszi mindenkinek. Én végül el tudtam érni az ügyfélszolgálatot, ő mondta el. És a lényeg, amire nekem az ügyfélszolgálatos hívta fel a figyelmemet: hogyha nem repülővel, hanem komppal megy az ember, akkor vigyázzunk, mert a műholdra is felcsatlakozhat a teló és az drága lesz. De van "szatellit tiltás" nevű opció, amit érdemes kérni a szolgáltatónál. Én pl erről nem is tudtam, így jól jött, hogy beszéltem velük.
Mindenkinek szép napot! Sziasztok!
"mert a műholdra is felcsatlakozhat a teló és az drága lesz."
Az olyan telefon pedig még drágább, ami csatlakozni is tud rá.
#6, A kérdezőnek pontatlanul mondták. Hajókon van olyan roaming szolgáltatás, amit a telefon rendes hálózatnak lát (a hajónak saját bázisállomása van), viszont a felhordó hálózat műholdas, ezt szokták műholdas roamingnak hívni.
Itt könnyen lehet 1000 Ft felett egy perc beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!