Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Brexit után angliai vodafone...

Brexit után angliai vodafone roaming?

Figyelt kérdés
Az Egyesült Királyság, hogy kilépett az EU-ból, hogy néz ki roaming szempontból? Ha van egy max-full korlátlan hazai Voda előfizetésem, akkor az angol roamig fizetős, vagy ingyenes? Kérem olyan válaszoljon, aki releváns infóval bír 2024 szeptemberében. Köszönöm.

szept. 12. 16:27
 1/8 A kérdező kommentje:
Tárgytalan a kérdés, Anglia teljesen EU-s módon viselkedig Voda roaming terén. Azért írom ki, hátha másnak is hasznos.
szept. 12. 16:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Brexit ellenére a roaming nem változott. Nyáron voltam Magyarországony ugyanúgy működött az angol előfizetésem

[link]

szept. 12. 16:48
 3/8 BeefEater ***** válasza:

A magyar Voda (One) még ad ingyenes roamingot UK-ban.

Az angol szolgáltatóknál vegyes a helyzet, van, ahol ingyenes, van ahol jó sokat kell érte fizetni.

szept. 12. 17:00
 4/8 anonim ***** válasza:

" Azért írom ki, hátha másnak is hasznos."

Más utána tud nézni a szolgáltatójánál.

[link]

[link]

[link]

[link]

szept. 12. 23:38
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek. Én végül el tudtam érni az ügyfélszolgálatot, ő mondta el. És a lényeg, amire nekem az ügyfélszolgálatos hívta fel a figyelmemet: hogyha nem repülővel, hanem komppal megy az ember, akkor vigyázzunk, mert a műholdra is felcsatlakozhat a teló és az drága lesz. De van "szatellit tiltás" nevű opció, amit érdemes kérni a szolgáltatónál. Én pl erről nem is tudtam, így jól jött, hogy beszéltem velük.

Mindenkinek szép napot! Sziasztok!

szept. 13. 07:51
 6/8 anonim ***** válasza:

"mert a műholdra is felcsatlakozhat a teló és az drága lesz."

Az olyan telefon pedig még drágább, ami csatlakozni is tud rá.

[link]

szept. 13. 09:08
 7/8 BeefEater ***** válasza:

#6, A kérdezőnek pontatlanul mondták. Hajókon van olyan roaming szolgáltatás, amit a telefon rendes hálózatnak lát (a hajónak saját bázisállomása van), viszont a felhordó hálózat műholdas, ezt szokták műholdas roamingnak hívni.

Itt könnyen lehet 1000 Ft felett egy perc beszélgetés.

szept. 13. 13:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Szerintem is az lehet, amit a 7-es mond, mert akármilyen iPhone vagy komoly Galaxy legyen valakinek, gondolom egyik sem tud direktben csatlakozni műholdra.
szept. 13. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!