Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iPhone 16 ultramarin színe...

Az iPhone 16 ultramarin színe kék vagy lila élőben?

Figyelt kérdés

Láttam a hírekben az új iPhone modelleket. Megjegyeztem az egyik barátomnak, hogy tetszik az új lila színű, viszont szerinte az kék. Megnéztük több képernyőn is, ugyanaz a kép teljesen más árnyalat/szín különböző eszközön. Nálam szinte mindig lila (levendulás árnyalat), nála szinte mindig kék. De nem kis eltérés, hanem teljesen más színnek tűnik.

Mi lehet a valós színe?

Az ultramarin ugye inkább kékre utal, de alapból van a kék-lila megnevezés között átmenet, így egy lilás színt lehet kékesnek is nevezni.

szept. 10. 19:24
A kérdező szavazást indított:
lila
kék
13 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
A fogyasztói társadalom letarolt mindent... az emberiség elveszett...
szept. 10. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az apple honlapján inkább tűnik kéknek, mint lilának, de tény, hogy van egy kis lilás beütése.
szept. 10. 19:47
 3/7 anonim válasza:
Az ultramarin elvileg kék szín de ahogy láttam a képeket tényleg kissé lilás de inkább mondanám kéknek, vannak ennél egylrtelműbb lilák is iphonenál. De nekem tetszik ez a szín :) Szerintem vagy ezt vagy a pinket venném meg. persze még nem láttam élőben.
szept. 10. 19:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Inkább kék mint lila.a pro verziót veszed ugye?ha már pénzt adsz érte akkor csak a jobbikat nyilván..
szept. 10. 20:55
 5/7 anonim ***** válasza:
1: Na igen, innen már csak egyetlen lépés a párbeszéd, hogy "Vettem új laptopot. -Milyet? -Pirosat" :D
szept. 10. 20:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Eddigi képeket, videókat látva, férfi szemmel azt mondanám hogy az stabilan kék.
szept. 10. 21:12
 7/7 anonim ***** válasza:
szept. 11. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!