Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen okostelefont ajánlanátok?

Milyen okostelefont ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Ami fontos lenne:

Kompakt méret (5 col környékén),

jó kamera, jó aksiidő).

150 000 Ft.

szept. 9. 16:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Android vagy iOS?

Ha Android, akkor Samsung Galaxy A55

Ha iOS, akkor iPhone 12

szept. 9. 17:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha az elmúlt 1.5-2 évet nézzük, akkor a nevesebb gyártóktól nincs is 5.5" okosmobil, de még 6" sem igazán.

Jelenleg a 6.1 - 6.3" számít "kicsinek", és a trent nem is fog változni.

szept. 9. 17:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Vedd figyelembe, kérdező, hogy a mai telefonok kijelzője azért olyan nagy, mert kitölti az egész előlapot! A régieknek bár jóval kisebb kijelzőjük volt, de cserébe vastag káva, külső méretre nem igazán voltak kisebbek a mostani telefonoknál!
szept. 10. 17:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem Redmi Note 13 Pro van. 12 giga rammal. Ezt egyáltalán nem ajánlom. Gusztustalan hulladék a rendszere, teli törölhetetlen kínai szarokkal. Inkább a Samsung Galaxy A55, bár annak is megvannak a hibái. Pl. a kijelzője gyengébb valamivel, mint az A54-é.

Ennyiért jó kamerás telót csak használtan kapsz. Mindegy hány csillió megapixelt reklámoz pl. az én Xiaomim is, akkor is ocsmámy képeket készít.

Valamilyen iPhone vagy S szériás Samsung legyen a befutó. Mondjuk egy használt iPhone 13 mini. Az még kompakt is

szept. 11. 15:52
 5/5 anonim ***** válasza:

“Mindegy hány csillió megapixelt reklámoz pl. az én Xiaomim is, akkor is ocsmámy képeket készít.“

- A megapixelek száma nincs teljesen összefüggésben a képminőséggel! Valamennyire hozzájárul, de csak töredékben, a kép részletességében van inkább szerepe, de abban is csak max. 27 MPx-ig (illetve a régi Huaweikben max. 40 MPx-ig). Az fölött csak arra jó, hogy ne legyen pixeles, ha például posztert akarsz nyomtatni belőle.

“Az még kompakt is”

- Ezt sokan egyértelmű előnyként írják, pedig szerintem inkább szubjektív dolog! Én például kifejezetten a nagyobb méretű (kijelzőjű) telefonokat szeretem: egyrészt gépelésnél nehezebb melléütni, másrészt én például szeretek filmet is nézni telefonon, aminél így nagyobb a vizuális élmény is.

#3 voltam

szept. 12. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!