Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha valaki véletlenül feltöltöt...

Ha valaki véletlenül feltöltötte a mobilszámom, mit tegyek ?

Figyelt kérdés
szept. 8. 14:54
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Értem. De ha mondjuk az illető azt mondja,hogy keresett engem és nem voltam elérhető, és úgy jelent fel ?
szept. 9. 16:42
 22/27 anonim ***** válasza:

És mi van ha feljelent?

Max megkeresnek, hogy valaki fut a pénze után, és akarsz-e a kapott összegből visszajuttatni.

Egy sima nemmel is lehet válaszolni, és ennyi.

Hány milliót töltöttek fel neked hogy ennyire be vagy rezelve?

szept. 9. 22:54
 23/27 BeefEater ***** válasza:

Akkor semmi, majd hív újra másnap. Ne aggódj ezen.

Egyébként szerintem az a legvalószínűbb, hogy mivel mindenhova ki van írva, hogy ezeket a tranzakciókat nem lehet utólag megváltoztatni, a feltöltő nem fog ezzel foglalkozni.

szept. 10. 10:36
 24/27 Ypszilon1980 ***** válasza:
Semmi nincs ebből. Te nem tudod meg sosem, hogy ki utalta. Ha az illető nem ér el, akkor az alapján nem jelenthet fel, mert semmilyen bűncselekmény nem történt, de sms-t írhat, az megérkezik a telódra. Ha megtörténik egy ilyen megkeresés, akkor természetesen illik rendezni egymással. Ha nem vagy rá hajlandó, akkor azzal már lehet mit kezdeni, de nem biztos, hogy pár ezer Ft-ért megéri ügyvédet keresni, feljelenteni, stb.
szept. 13. 09:29
 25/27 lali51 ***** válasza:
#24 Van aki nem a pénz miatt de perre viszi.Akkor viszont az alperesnek kell fizetni a perköltégeket.
szept. 13. 16:25
 26/27 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de már menthetetlen a helyzeted, bíróság lesz belőle ott meg majd életfogytiglant kapsz érte.
szept. 14. 03:09
 27/27 Ypszilon1980 ***** válasza:
#25: Igen, lehet, azért írtam, hogy ha van megkeresés, akkor azért azt jobb rendezni. Ha meg nincs, akkor nem tud vele mit kezdeni.
szept. 15. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!