Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyi lesz nagyjából az...

Mennyi lesz nagyjából az IPhone 16 ára ?

Figyelt kérdés
Már nagyon várom hogy ki jöjjön. Én 1 millió forint körül gondolkozok hogy valami olyasmi ára lesz. Szerintetek megúszom 1 millióból nagyjából vagy többe kell gondolkodnom?

szept. 7. 11:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
18%

800-1,3M

Verzió, ország, előfizetési konstrukció függően.

szept. 7. 11:34
 2/11 anonim ***** válasza:
11%
Csillagos ég kb.
szept. 7. 11:55
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Gondolkoztam egy 13 pro maxon de igazából egy teljesen új telefon sokkal jobb lenne. Nagyon várom már hogy ki jöjjön, amint ki jön meg is veszem :D remélem egy éves megtakarításomat azért nem visz el, azaz olyan 3,5 milliót :Dd
szept. 7. 13:05
 4/11 anonim ***** válasza:
11%
Istenem, de kár, hogy nem az enyém az Apple, ilyen vackokért milliókat képesek kifizetni az emberek! :D
szept. 7. 16:19
 5/11 A kérdező kommentje:
Hidd el aki megteheti és jobban szereti az iPhonet mint az androidot az ki is adja a pénzt érte. Egyik ismerősömnek az egész családja iphones és 8-10 éves telefonok vannak náluk ami még teljesen jól működik. Egy iPhone drága de örök élet. Tapasztalatból tudom , apámnak is iPhone van pl
szept. 7. 16:48
 6/11 anonim ***** válasza:

Azért nem lesz 1 MFT, most stagnál az iPhone ára itthon is. Lehet amúgy is köszönni, a 27%-os ÁFA-nak, meg a sok adódnak.

Svájcban jelentősen olcsóbb példának okáért, és az 1 főre jutó jövedelem is jóval magasabb...

Amúgy nekem a tippem, hogy maradnak, mint 15 esetében esetleg max 5-10%-os emelés várható.

Szóval a simánál 400-430, Pro modelleknél pedig 600-650(legkisebb tárhely).

Hogy megéri-e szubjektív, mindenki arra költ amire akar.

szept. 7. 18:23
 7/11 A kérdező kommentje:
Amúgy utánna néztem így estére és tényleg én is ebben az árban olvastam a simát ahogy te mondod 6/6
szept. 7. 21:26
 8/11 anonim ***** válasza:
72%
Aztán egésznap izgulsz majd, mikor reggel leadod a tanároknak, hogy mi lesz vele ...
szept. 8. 12:14
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

"Istenem, de kár, hogy nem az enyém az Apple"

Mi gátol meg abban, hogy Apple részvényeket vásárolj?

szept. 8. 14:58
 10/11 anonim ***** válasza:
51% elég belőle ...
szept. 11. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!