Van olyan okosóra ami ténylegesen nagyjából pontosan tud vérnyomást és pulzust mérni és nem kamu rajta ez a funkció?
Vérnyomásmérőst nem nagyon tudok mondani, ugyanis pulzoxi szenzorral vérnyomást "mérni" kb a béljóslással egyenértékű. Ha találsz esetleg oszcillometrikusat, az már megfontolandó lehet, de nem tudom létezik-e olyan.
Viszont pulzust mérni a legtöbb már egész jól tud. Egész használható aktivitásmérőket lehet kapni 12-14e forittól (pl Honor Band 4).
Hali!
Kardiológián dolgozom. Nem lesz a következő években olyan műszer amit hitelesíteni fognak. Erre senki se számítson.
Olyan szintű valóban akad, ami jelezhet egy problémát ami kivizsgálást igényel. Ez igaz a wiwe készülékre is.
A korrekt óra Omron gyártmányú. (Nem szenzoros, hanem felfújós. Videót is találtok róla. HeartGuide) Nekem nem ilyen van, hanem:Motiofit premium. Ami nekem van azt a típust már nem kapni. Mint írtam nem annyira pontos.
Ez egy jó cikk: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!