A kérdés a következő? Okosóra vásárlására adnám a fejem, a fontosabb kritériumok a következők lennének: hosszú üzemidő, minél több funkció, stabil legyen a rendszere, maszkulin megjelenés lehetőleg, stabil kapcsolat bl-on, az ára ne verdesse az eget.
tipikus...
ha találsz ilyent akkor szólj, mert ilyen nekem is kell.
1 vagyok
Pont azért írtam azt amit.
Az Apple Watchot ajánlanám de az meg nem olcsó - vagy lehet hogy neked nem.
Nekemaz van és minden igényt kielégít.
Amazfit GTR, kb 5 hónapja használom, ezért az árért szerintem anyaghasználata, dizájnja nagyon rendben van. Üzemideje egész napos percenkénti pulzusméréssel, illetve alvásfigyeléssel alsó hangon 15-16 nap minimum napi 50-150 értesítéssel, de a 20+ nap is simán kihozható belőle. Fitnesz funkciókat nem igen használom, csak a lépésszámláló megy. GPS-t tud, de közel nem annyira megbízható, mint a drága órákban, sok idő amíg lockolja a jelet, illetve sportolás közben is szakaszonként kihagy(eldob), legalábbis tesztek szerint, én nem próbáltam.
Itthon a(z egyetlen) hivatalos Xiaomi viszonteladó forgalmazza, 49.900Ft-ért, jelenleg csak a fekete (alumínium) keretes van raktáron, de külföldről (Kína) kijössz vele kb 40-42.000Ft-ra, persze garancia ilyenkor necces, ha valami gáz lenne vele.
Mindenesetre nekem megérte, elsődleges szempont a hosszú üzemidő, és a jó kinézet volt, illetve az alap okosóra funkciók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!