Attila Bé kérdése:
Csak Samsung tōltővel tōltenek teloim (kăbel van sok, tōltő is, csak nem tudom hasznălni). Rendeltem, de az nem Samsung (nem tudom, meddig lesz jo). Azt irta, Samsung tōltő. Nem az, csak jo hozzăjuk. GLS hozta ki. Hol tudok Samsung tōltőt rendelni?
Figyelt kérdés
szept. 6. 21:29
1/12 grafno válasza:
Samsung.hu samsung.com rol lehet rendelni. Van alternatíva is, a kérdésből kiindulva ebből nem lehet mellé nyúlni. Ezt is lehet a gls szállítja majd.
2/12 anonim válasza:
Vagy Mediamarkt és Euronics, azt hiszem ott is van eredeti Samsung töltő.
3/12 anonim válasza:
4/12 anonim válasza:
Ez nettó baromság. A telonhoz való megfelelő teljesíményű töltőt kell választani. Akár a Temuról, Aliról..., simán megy. Ha meg a DPD viszi ki, akkor aztán meg biztos nem fog működni. :)
5/12 A kérdező kommentje:
Mi a kŭlōnbsèg a 4000Ft-os, ès a 15000Ft-os tōltő kōzōtt?
szept. 6. 23:21
7/12 anonim válasza:
Mi a különbség egy 60 ezres és egy 200 ezres TV között?
8/12 A kérdező kommentje:
S20-ashoz, s22-hőz jo mindkettő? Az Alza.hu-t nèztem
szept. 6. 23:33
9/12 anonim válasza:
Nem értesz hozzá, vidd be a telód és mutasd meg a legközelebbi mobiloshoz és ad neked egyet. Nem vagy kíváncsi a miliamperekre.
10/12 anonim válasza:
Az adott telefon teljesítményigényét kell figyelembe venni, ehhez mérten adják meg a töltő vételárát is. A Samsung Galaxy S20-hoz és az S22-höz 25 wattos töltőfej ideális, ez alapján nézelődj az Alzán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!