Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire normális ez új...

Mennyire normális ez új telefon esetén?

Figyelt kérdés

Kb 2-3 hónapja vettem újan egy iPhone 12-t.

Jelenleg az akku kapacitása 92%, naponta 2x kell töltenem. Úgy hogy kb 4 óra a képernyőidőm.

Előző telefonom ami egy Samsung Note 20 volt, az 4 év után is bírt 1 nap üzemidôt gyári akkuval.

szept. 6. 00:04
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Olvastam már hasonlót iphone 11-12 esetén, nem vagy egyedül de olyat is tapasztaltam 2 éves xr-en hogy 90% ot írt de nagyon gyatra volt már
szept. 6. 00:14
 2/4 anonim ***** válasza:
32%

Az iPhone 12 akkumulátorának 92%-os kapacitása az, amit a rendszer mutat, és ez általában a telefon használatának és az akkumulátor öregedésének függvénye. Az, hogy napi 2-szer kell töltened, annak több oka is lehet:

Akkumulátor Használat: A képernyőidő és a háttérben futó alkalmazások is befolyásolhatják az akkumulátor élettartamát.

Akkumulátor Életkor: Az akkumulátor teljesítménye idővel csökken, és a gyári állapothoz képest már 8%-os csökkenés is észlelhető.

Rendszer Beállítások: Bizonyos beállítások és alkalmazások jelentős energiafogyasztást okozhatnak. Érdemes megnézni a beállításokban, hogy mely alkalmazások fogyasztják a legtöbb energiát, és szükség esetén optimalizálni őket.

Szoftver Frissítések: Néha a rendszerfrissítések is befolyásolhatják az akkumulátor teljesítményét. Érdemes ellenőrizni, hogy a legfrissebb iOS verzió van-e telepítve.

Ha a probléma továbbra is fennáll, érdemes lehet felkeresni egy hivatalos Apple szervizt, ahol további információkat és segítséget kaphatsz az akkumulátor állapotával és teljesítményével kapcsolatban.

szept. 6. 01:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Olyan jó lenne, ha nem ilyen gyatra chatgpt válaszokat f..snának ide ennyien.

Egyébként kérdező, nem normális. Se a napi 2x töltés, se az, hogy 2-3 hónap alatt 92%-on van az aksid. Az én 2,5 éves 13-masomnak van 90%-on, de én abszolút tojok rá, hogy mikor és hogy töltöm... Mondjuk túlságosan hosszútávú következtetést nem érdemes levonni a telefon által tippelt aksi százaléknak, de az mindenképpen beszédes, hogy napi 2x kell töltened... mondjuk ha a 4 óra képernyőidőd mind játék meg fotózás és videózás, akkor igazából várható.

szept. 6. 12:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Ismerősöm most adta el mert 1 év után fél nap alatt lemerült neki és azt mondta hogy ez így használhatatlan.
szept. 6. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!