Szotyiiiii kérdése:
Nem tudom letölteni a REpont applikációt, mikor megnyitnám google playből, annyit ír ki, hogy hiba, próbálja újra, de semmi, és már többször is megpróbáltam, tegnap is, tegnapelőtt is, de mindig ugyan ez.. Esetleg van valami ötlet?
Figyelt kérdés
szept. 5. 14:51
1/4 anonim válasza:
Milyen telefonod van, milyen verziója van az andoidnak? Megfelelő az apphoz?
2/4 anonim válasza:
Ezt az egész visszaváltósdit annyira xarul sikerült összehozni, hogy arra csak a magyarok képesek!
3/4 anonim válasza:
Nekem működik. Amúgy én sem értem, hogy ezek az appok miért követelnek ilyen magas verziót, miközben semmivel sem tudnak többet, mint egy 10 évvel ezelőtti hasonló.
4/4 anonim válasza:
#3: Nem az appok követelik, hanem a Google írja elő biztonságtechnikai okokból. Meg persze, hogy vegyél új készüléket időnként akkor is, ha jó lenne a régi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!