Marketplace ,Massenger, üzenetváltásom írásom egy idő után elmúlik törlődik? Irtunk, hogy mi kell , hol lakik, cím,ár, stb, Most meg semmi a chaten! Ni cs megaz írasunk, tegnapelőtt még megvolt! Hogy van ez ? Jártatok igy már?
Figyelt kérdés
2023. okt. 8. 16:48
1/3 anonim válasza:
Nekem van egy Marketplace kategória a Messengeren belül külön, és ott van minden korábbi ilyen üzenetváltásom.
De egyébként olyan volt már nálam is hogy egyszerűen eltűnt egy chatem valakivel akivel beszéltem, és még csak nem is Marketplaces beszélgetés volt. Sajnos a Metánál előfordul mindenféle anomália.
2/3 anonim válasza:
Lehet, hogy csak nem bírod elolvasni a saját írásodat sem.
3/3 anonim válasza:
Szinkonosan mikor lesz kint a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!