Mit lehet tenni ilyen esetben?
Tavaly vásároltam egy telefont használt mobiltelefon boltból.
Nem egy putri hely máskor is vásároltam ott nem volt gondom.
A telefon a vásárlás után eladtam, mert maga a készülék számonra nem hozta a vártat, nem nyerte el a tetszésem.
Amikor az üzletben vásároltam, az eladó elmondása szerint a telefon gyári független volt.
Most jelzett nekem az, aki tőlem meg vásárolta, hogy a telefon tiltva van.
Mikor eladtam, mi írtunk adásvételit, plusz a boltban kapott blokkot is átadtam.
Mi ebben az esetben a teendő?
Igen, oda adtam. Én most ballagtam be a boltba ahonnan az eladó elhajtott a " ne foglalkozz vele " címszóval mert, hogy " úgyse tud mit csinálni ".
Én azért foglalkozok vele. Mert tőlem vásárolta a telefont. Visszavásárolom a telefont, és be ballagok vele a rendőrségre. A blokkal együtt természetesen. Csak nem tudom, hogy ez rendőrségi ügy e, vagy fogyasztóvédelmi.
"Én azért foglalkozok vele. Mert tőlem vásárolta a telefont. Visszavásárolom a telefont, és be ballagok vele a rendőrségre. A blokkal együtt természetesen. Csak nem tudom, hogy ez rendőrségi ügy e, vagy fogyasztóvédelmi."
Nehogy visszavásárold... Szépen menjen a vevő a rendőrségre vele, te abszolút védve vagy, halvány lila fogalmad sincs, hogy miért tiltották le a telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!