T-mobile kártyám holnap lejár, feltudom még holnap tölteni vagy már nem?!
Figyelt kérdés
Sziasztok! A problémám az, hogy holnap lesz egy éve, hogy nem töltöttem pénzt az egyik kártyámra, mivel az értesítő sms-ben annyit írtak, hogy a lejárat nov.3 - így nem tudom, hogy még holnap fel tudom-e tölteni?! Vagy amint éjfélt üt az óra és 3-a lesz, azzal le is járt...Tudna valaki ebben választ adni?! Köszönöm2010. nov. 2. 22:29
1/5 bp1985 válasza:
A nap bármely szakaszában lezárhatják a kártyádat. Rohanj el most, vagy töltsd fel neten. Lehet, hogy 00:01-kor kapcsolják ki, lehet h 10:00-kor, lehet h 13:42-kor. Ezt így nem lehet megmondani. A számlazárás pontos ideje is változó napon belül. Senki nem tudja, hogy mikor zár a gép. Csak a napot.
2/5 A kérdező kommentje:
Már csak holnap tudom és azt is délután tájt...remélem azért értesítenek és nem töltöm fel potyára...vagy akkor már nem is engedné feltölteni?! :S
2010. nov. 2. 22:36
3/5 bp1985 válasza:
Akkor nem engedi, mivel hálózatot sem fog találni.
4/5 bp1985 válasza:
Benzinkút nincs a közeledbe? Ott is árulnak feltöltőkártyát. Vagy on-line feltöltés, de valamelyik tuti van.
5/5 anonim válasza:
Én másképp tudom!
Úgy hogy csak az esetleg rajta levő pénz veszik el.Ha az egy év után még 3 hónapig nem lesz aktiválva,"kidobós"lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!