Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem tudok régióhoz...

Miért nem tudok régióhoz kötött appot letölteni a google play-ről?

Figyelt kérdés

Háttér: a google fiókomat az USAban csináltam, Angliában éltem, az androidos telefonra ezzel jelentkezem fel; érdekes módon már rég nem angol telóm van, hanem magyar. (Gondolom, a beállítás migrálódott.) Ez lehet a dolog hátterében, noha Yetteles vagyok: semmiféle régióhoz kötött app-ot nem lehet letölteni a telefonomra. Sem a Tesco-ét, de ami gond, hogy a Packeta-ét sem, és fel kellene venni egy csomagot.

Mit kell átállítanom és hol? Néztem már a google fiókomat, de nem látok semmi nyilvánvaló beállítást, amivel ez megoldható lenne. Köszönöm

szept. 2. 12:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Rákeresve:

[link]

első találat:

"Miként módosítható a Google Play szolgáltatáshoz megadott ország?"

[link]

szept. 2. 13:01
 2/3 A kérdező kommentje:
OK, ez gáz. Bocs és köszönöm. Én mindenféle régiókra kerestem (mert ilyeneket ír, hogy "not available in your region"), és ez kimaradt...
szept. 2. 14:18
 3/3 anonim ***** válasza:
A google fiók régiója nem jó
szept. 2. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!