Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 180-200.000 forintért milyen...

180-200.000 forintért milyen telefont lenne érdemes venni?

Figyelt kérdés
Xiaomi telefon nem érdekel.Többi gyártó viszont igen.Köszönöm a segítséget
aug. 26. 15:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Itthoni market share:

[link]

Európa market share:

[link]

Szerintem ahhoz képest, hogy jópár évvel később lépett a piacra a Xiaomi, kifejezetten jó részesedésben van a piacon.

Főleg hogy ~4 évvel ezelőtt a lakosság többsége még a gyártóról sem hallott.

aug. 26. 18:07
 12/15 retektorta ***** válasza:
0%
Nekem Samsungom van, elégedett vagyok vele. Annyi a titok, hogy csúcsmodellt vegyél, ha nincs pénzed a jelenlegi csúcsra, akkor vedd meg az előzőt.
aug. 26. 18:54
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
iPhonet vegyél mindenféleképpen.
aug. 27. 01:25
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Pixel 8a
aug. 27. 04:15
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

“nekik se tetszik se a rendszere,reklámok szoftveresen”

Én 1x kipróbáltam Media Marktban a sima 13-ast, a képernyő feloldása után van egy kisebb intró (ha az reklám), de több nem! Amúgy ne csak mások véleményére hsgyatkozz, menj be Media Marktba, Euronicsba, vagy bárhova, ahol ki van állítva bekapcsolt állapotban és próbáld ki, majd magad eldöntöd!

Elég gyenge, drága pénzért? Melyik világban? A Xiaomik nagyon jó ár-érték arányban vannak, és egy Samsunghoz képest ugyanolyan erős hardverrel kapod, de jóval olcsóbban! Tény, hogy multimédiásan van 1-2 hiányosság, de nem több, a többi része meg teljesen okés, és ha hozzávesszük az átlagnál olcsóbb árát, teljesen jó!

Amúgy márkától függetlenül szerintem a legjobbak ennyiért:

Samsung Galaxy S23

Motorola Edge 30 Ultra

Motorola Edge 50 Pro

Xiaomi Poco F6 Pro

Honor 200

aug. 27. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!