180-200.000 forintért milyen telefont lenne érdemes venni?
#4 de azert rossz... ha kicsit is
erdekes manapsag nincs is jo hasznalhato marka sem, meg marka sem?
mert szidjak osszes nagy ismertet, kicsik meg eleve hulladekok...
ezt a xiaomi gyulotetet sose ertettem, kivancsi lennek mi is volt gond veluk melyikekkel
a rendszer nem tetszett?
esetedben mondjuk a kamera de altalanosagban gondoltam
csak mert szidjak a sargafoldig mind: iphone, samsung, xiaomi, huawei
(megjegyzem masok meg akar tuldicserik is)
"Xiaomi lenne legutolsó amit vennék"
Én iPhone és Samsung után Xiaomit vettem és elégedett vagyok vele. Nem értem mi ez a vak gyűlölet és lenézés. Gondolom azzal nem lehet menőzni.
A 2-essel értek egyet.mivel rühelled a kínai telókat ezért valószínűleg a Samsung sem tetszene.tehát marad az ájfon.
Ha a szürkeimportos árak is jók, akkor ennyiért ott van a Samsung S23, kész le is zárhatjuk a kérdést. :)
Ebbe az árkategóriába kényelmesebben belefér egy Pixel 8a is vagy egy Samsung S23 FE. Iphone 13 nincs ennyiért, de nem is ajánlanám, hacsak nem ragaszkodsz az iOS-hez. Nekem is ez van, de kérdés nélkül cserélném egy S23-ra, az azért lényegesen dolgokban ad sokkal többet, mint egy iPhone 13, plusz egy évvel újabb is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!