Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone-al lehetségesek ezek?...

Iphone-al lehetségesek ezek? többi lent

Figyelt kérdés

Androidos felhasználó vagyok de szeretnék venni egy iPhone 15 128mb-t. Fogom tudni az iPhone-t:

-az Androidos tv beltéri egységgel,

-az okos tv-vel

-az androidos telefonnal(Bluetooth-on képet, videót àtküldeni)

-bluetooth-os fülhallgatóval használni?

És az Apple Store-ban megtalálhatóak ezek az alkalmazások?Az összes élelmiszer bolt,drogériàk,Vinted, Waze,Face app,Munch,Booking, Burger King,Meki?

aug. 25. 20:26
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem gyerek,baba!! Rohadtul nem mindegy!! Anyatejes,a nap 24 óráját kb az ágyban töltöm mert vagy cicizik,vagy rajtam alszik. Sokszor akkor tudok enni mikor a férjem hazaér.De van 20 percem,fontosabb dolgokra:főzés,takarítás,alvàs,stb...azt is úgy hogy belepasszírozom két szoptatás közé ha éppen le tudom tenni a kisàgyba..nem mondanám magam életképtelennek,a semmiből lett meg mindenem mert szorgalmas vagyok és gondolkodom előre...semmi segítségem nincs,és nem is volt, császáros kismama vagyok, hozzám nem költözött ide senki segíteni,más meg az anyjánàl él meg ki kell segíteni hónap végén,na az az életképtelen!!
szept. 18. 17:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Jaj istenem, most ugye nem azt akarod beadni, hogy a világon egyedül neked volt/van gyereked? Bocsánat, babád. :D
szept. 18. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!