Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone-al lehetségesek ezek?...

Iphone-al lehetségesek ezek? többi lent

Figyelt kérdés

Androidos felhasználó vagyok de szeretnék venni egy iPhone 15 128mb-t. Fogom tudni az iPhone-t:

-az Androidos tv beltéri egységgel,

-az okos tv-vel

-az androidos telefonnal(Bluetooth-on képet, videót àtküldeni)

-bluetooth-os fülhallgatóval használni?

És az Apple Store-ban megtalálhatóak ezek az alkalmazások?Az összes élelmiszer bolt,drogériàk,Vinted, Waze,Face app,Munch,Booking, Burger King,Meki?

aug. 25. 20:26
1 2
 1/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
Hát ezek engem is érdekelnének. Bár szerintem adatküldés nem lehetséges bluetooth-on Iphone-nal. Hogy az appok, beltéri egység, stb. amiket akarsz használni, IOS-re vannak-e, azokat neten meg tudod nézni. Bluetooth fülest tudod használni, ha IOS kompatibilis, illetve van, ami Androidos ellenére is jó, de akkor bizonyos funkciók nem fognak működni vele.
aug. 25. 20:42
 2/12 anonim ***** válasza:

Minden fent van

Miért ne tudnál küldeni képet videót oda-vissza?

Igen tudsz fülhallgatót csatlakoztatni

Tv-hez is tudsz csatlakozni

aug. 25. 21:24
 3/12 anonim ***** válasza:

Nemrég vettem egy iPhone 13 ast.

Az összes kérdésedre IGEN a válasz.

Androidos telefonról vittem át a képeket erről találsz a YouTube on is videót.

A fülesem is Maxell szépen működik vele sőt még az autó kihangosítója is.

Sztem minden appot le tudsz tölteni vele. Én még hátrányt nem láttam.

aug. 25. 21:26
 4/12 anonim ***** válasza:

"-az androidos telefonnal(Bluetooth-on képet, videót àtküldeni)"

2024-ben bluetoothal képeket? Az utolsó emlékeim erről kb. a kétezres évek elejéről vannak, azóta még valaki használ erre bluetoothot?

A legegyszerűbb módja a képek küldésének vagy szinkronizálásának valamilyen app. Én pl. Google tárhelyre fizettem elő és így a fotóimat bármilyen eszközön tudom nézni - miután szinkronizálódott felhőbe.

Az összes többire igen a válasz.

aug. 25. 21:29
 5/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
Na nekem ezek fontos infók, azt hittem adatküldés nem lehetséges, nem tudom miért gondoltam ezt.
aug. 25. 21:30
 6/12 anonim ***** válasza:
#5 Mert minimum egy évtizedig így is volt
aug. 25. 22:53
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Elhiszem hogy ezek az infók fent vannak a neten,de nincs időm 20 perces videókat és litàniàkat olvasni, aztán vagy megkapom a választ vagy nem..(kisbabával vagyok itthon, örülök ha szabadidőmben alszom)gondoltam aki használja annak nem esik nehezére válaszolni. Köszönöm még egyszer!
aug. 26. 02:20
 8/12 anonim ***** válasza:

"Köszönöm szépen mindenkinek! Elhiszem hogy ezek az infók fent vannak a neten,de nincs időm 20 perces videókat és litàniàkat olvasni, aztán vagy megkapom a választ vagy nem.."

Végülis csak most készülsz 400+ ezer forintot kiadni egy olyan telefonra, amiről nem tudsz semmit, de fél tucat random, névtelen arcban jó hogy így megbízol az internetről. :D Kisbaba ide vagy oda, ez elég idióta érvelés... ettől függetlenül megveheted a telefont.

aug. 26. 09:50
 9/12 A kérdező kommentje:
Megvettem, köszi és csak 300 ezer volt mivel sima,nem pro... és igen,igazuk volt a fél tucat random névtelen arcnak, minden működik... és minden van ami kell... mielőtt megvettem volna megkérdeztem az eladót.
aug. 28. 21:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen, tudom, hogy működik. Én csak az idióta életfelfogásodat nem érem fel ép ésszel. Nincs 20 (!!!) perced olvasni vagy videót nézni, mert VAN GYEREKED? Akkor te innentől kezdve még évekig életképtelennek akarod magadat tettetni?
aug. 28. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!