Iphone-al lehetségesek ezek? többi lent
Androidos felhasználó vagyok de szeretnék venni egy iPhone 15 128mb-t. Fogom tudni az iPhone-t:
-az Androidos tv beltéri egységgel,
-az okos tv-vel
-az androidos telefonnal(Bluetooth-on képet, videót àtküldeni)
-bluetooth-os fülhallgatóval használni?
És az Apple Store-ban megtalálhatóak ezek az alkalmazások?Az összes élelmiszer bolt,drogériàk,Vinted, Waze,Face app,Munch,Booking, Burger King,Meki?
Minden fent van
Miért ne tudnál küldeni képet videót oda-vissza?
Igen tudsz fülhallgatót csatlakoztatni
Tv-hez is tudsz csatlakozni
Nemrég vettem egy iPhone 13 ast.
Az összes kérdésedre IGEN a válasz.
Androidos telefonról vittem át a képeket erről találsz a YouTube on is videót.
A fülesem is Maxell szépen működik vele sőt még az autó kihangosítója is.
Sztem minden appot le tudsz tölteni vele. Én még hátrányt nem láttam.
"-az androidos telefonnal(Bluetooth-on képet, videót àtküldeni)"
2024-ben bluetoothal képeket? Az utolsó emlékeim erről kb. a kétezres évek elejéről vannak, azóta még valaki használ erre bluetoothot?
A legegyszerűbb módja a képek küldésének vagy szinkronizálásának valamilyen app. Én pl. Google tárhelyre fizettem elő és így a fotóimat bármilyen eszközön tudom nézni - miután szinkronizálódott felhőbe.
Az összes többire igen a válasz.
"Köszönöm szépen mindenkinek! Elhiszem hogy ezek az infók fent vannak a neten,de nincs időm 20 perces videókat és litàniàkat olvasni, aztán vagy megkapom a választ vagy nem.."
Végülis csak most készülsz 400+ ezer forintot kiadni egy olyan telefonra, amiről nem tudsz semmit, de fél tucat random, névtelen arcban jó hogy így megbízol az internetről. :D Kisbaba ide vagy oda, ez elég idióta érvelés... ettől függetlenül megveheted a telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!