Mobilról facebook. Hogy is van ez?
Figyelt kérdés
T-mobile-os vagyok, és szoktam mobilról facebook-ozni (ami elméletileg ingyen van) Az elmúlt hónapban kb. 15x használtam, de csak kettőt számláztak ki úgy, mintha neteztem volna. Akkor most még sincs ingyen? Mi alapján von le néha találomra pénzt?2010. nov. 2. 17:14
1/10 anonim válasza:
nem mentel at rola masik oldalra egy linkel?
2/10 anonim válasza:
Csak akkor van ingyen ha így írod be(remélem jól írtam)
Annyit tudok hogy a 0 ott kell legyen a www. után.
4/10 A kérdező kommentje:
Így történt, regisztráltam is. Általában ingyenes, néha nem. Nem megyek át máshova, csak fb-n maradok. Azt hiszem, bemegyek a t-mobilba.
2010. nov. 2. 17:54
5/10 anonim válasza:
Egyébként valamikor ez is meg fog szűnni a T-mobilnál, hogy ingyenes a Facebook, már nincs hátra belőle 1 hónap sem.
6/10 bp1985 válasza:
Nincs elégszer itt leírva? Amikor felraktad a kérdést, nem olvastad azt, hogy először a KERESŐT használd, és utána tedd fel? Arra esetleg gondoltál, hogy felhívod a 1430-at? Vagy, hogy elolvasod, és értelmezed a t-mobile oldalán leírtakat? Képet ne nézz, fizetsz. Üzenetet írsz, fizetsz. Ez egy nagy átvágás a trémobile részéről.
7/10 anonim válasza:
egyszerubb ha elofizetsz egy t-mobile net100 dijcsomagra. Mar masnak is javasoltam. 1000ft per 1honap es 100mb forgalmat kapsz. Akkor van minden. En is most telorol irok neked. Tipp ha elofizetsz: opera minibe tiltsd le a kepeket es sok adatforgalmat megsporolsz.
Amugy az ingyenes face nagyon buta osszehasonlitva ...
Udv
8/10 A kérdező kommentje:
Felhívtam a tudakozót. Üzenet küldése, üzenőfal, adatlap stb nézése ingyenes, amiért pedig fizetni kell, azt mindig kiírja előre, hogy ha meg akarom nyitni a képet, akkor átirányít az ingyenes fb-ról és fizetős lesz. Értelemszerűen nem néztem képet. Azt mondta a srác, hogy mások is panaszkodtak hasonló problémával. Gondolom lehúzás az egész.
2010. nov. 5. 08:46
9/10 A kérdező kommentje:
Na, meglett a megoldás. Kiderült, hogy 9-10-én (amikor ki lett számlázva az ingyenes fb) rendszerhiba (!) volt a t-mobile-nál. Nem szólnának ám senkinek, csak aki reklamál! Elmehetnek a p*csába a rendszerhibájukkal... Mekkora összeget kaszálhatnak ezzel, ha 3 havonta csinálnak 2 nap rendszerhibát!? Hihetetlen.
2010. nov. 5. 10:02
10/10 anonim válasza:
18:52
T-mobile-t én sem szeretem, de ez nem átvágás.
Dominós vagyok, semmilyen net-előfizetés, 1 forint van a kártyámon hónapok óta, de a 0.facebook.com-ot megnyitja, tudok üzenetet is küldeni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!