Meddig lesz ingyenes a Facebook Zero mobilról?
Figyelt kérdés
www.0.facebook.com
Ezt az oldalt meddig lehet díjmentes nézegetni telefonról T-Mobile-osoknak?
2011. jan. 13. 15:02
1/7 anonim válasza:
.
<---
<---
<---
<---
Itt a kereső, én is ide írtam be http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
2/7 anonim válasza:
Esetleg felhívhatod az ingyenes ügyfélszolgálatot ha már nem jut eszedbe itt használni a keresőt. Persze van akinek ezek ilyen nagyon bonyolult dolgok, ne érezd magad ám rosszul.
3/7 A kérdező kommentje:
Képzeljétek,...elolvastam az összeset de mindegyiken mást írnak.Ja és bocsi hogy mertem feltenni a gyakoriKERDESEK-en egy kérdést.Úgy tudtam az oldal célja az hogy mindenki megtudja azt amit szeretne. =)
Sziasztok!
2011. jan. 13. 16:04
4/7 anonim válasza:
80Ft úgy h meg is osztol vlmit. én nem tudok ingyenesre menni nemrt nem jó, de a 80ft nem pénz :S max előfizetsz egy 800ft-os havi mobil netes szarra és csá
5/7 A kérdező kommentje:
De kb. mennyi ideig? mert azt hallottam hogy február végéig. :'( . Olyat is hallottam hogy majd csak 1 év múlva. Úgy hogy nem tudom most mi van...
2011. jan. 13. 17:21
6/7 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy kérdést tettél fel. Önmagában ez az egyszerű tény senkit nem késztetne arra, hogy kiokítson. Remélem idáig még nem vesztetted el a fonalat. Te feltettél valamit ezredszerre, amire tudva levően nincsen pontos válasz. Másrészről a kérdésedet feltehetted volna máshol is, ahol tudnak rá válaszolni, méghozzá az ügyfélszolgálat ingyenes elérhetőségén. Az oldal célja pedig - nagyon jól látod - az, hogy mindenki megtudja amit szeretne. Semmi kétség. Azonban bizonyos értelmi szint fölött, az összes már fent levő kérdésre adott választ elolvasva, rájöhettél volna, hogy egy újabb kérdés nem fogja neked megadni azt a választ amit szeretnél.
7/7 A kérdező kommentje:
Rájöttem...:)
2011. jan. 13. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!