Melyik futárcéggel küldenétek telefont?
Fox.
De ha jól be van csomagolva, akkor lényegtelen hogy melyik.
Hát jó a fox is, ha éppen nincs náluk technikai zavar, de ekkora értéknél én inkább a GLS házhozszállítást választanám, de leginkább személyesen mentem volna el érte akármilyen messze is van vagy kerestem volna közelebbit....
Sokszor a legolcsóbbnak tűnőből lesz a legdrágább vétel, de ne legyen igazam. Majd írd meg, hogy mi lett végül!
A telekom az iPhone 15 pro maxot tudod hogy küldi? Egy átlátszó zacskóban. Az előző telefont is így küldték meg az azelőttit is. Nem lett semmi bajuk.
Ha nagyon parás vagy, akkor kell venni bubifóliát és vastagon körbetekerni vele és betenni egy nagy dobozba.
“van bennem egy kis félsz hogy nem fog éppségben ideérni“
Totál alaptalanul, mégis mi alapján véled ezt? Semmi baja nem lesz! Látszik hogy kezdő vagy a netes rendelésben, és nagyon pesszimista. Nem (csak) a szállításon múlik, eleve a gyári csomagolás mindig minden terméknél olyan, hogy maximális védelmet nyújtson minden külső tényezőtől (hő, nedvesség, ütődés, stb..) !
Bár inkább csak “plusz bevételi szolgáltatás”, de ha Téged ez megnyugtat, rendelj olyan boltból, ahol van “Háztól házig garancia” is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!