Gáz, ha egy 6 éves huaweii mate 10 lite telefont nem akarok kidobni, állandóan megjavitom?
Amíg tudsz vele telefonálni és minden más igényedet kielégíti felesleges új telefont venni.
Én kb. 4-6 évente cserélek telefont, de mindig a legolcsóbb okostelefont választom a kínálatból. Nincs az a telefon, ami 50 ezernél többet ér.
Miért lenne gáz? Tíz éves a laptop, amin írok. Inkább felhasználom a sütisdobozt, de nem veszek egy újabb műanyag vackot tárolásra.
Sokkal inkább a pazarlás és a fogyasztási őrület gáz. Ebben fog tönkremenni a Föld és rajta mi. Legyél büszke magadra, te már az új kor gyermeke vagy, akik fel fogják ismerni a jelenkor haláltáncát.
Nekem p10 van.
Most gondolkozom akksicserén..
Semilyen hátrányát nem érzem annak, hogy ez egy régebbi Model.
Kicsit már kezd röcögni néha-néha de nem vészes.
Én egy Samsung A10 tabletel vagyok igy 8 éves Tablet de még müködik és naponta használom igaz már nem leggyorsabb de használhato.
Pedig Meg Van AZ utodja is mégis a 8 évest használom filmnézéshez,meg Facebook
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!