Hogy állíthatom vissza a telefon képernyőt?
Korrekt az előző válasz!
Tehát sikerült az éjszakai módot beállítanod. Ez viszont azzal is jár, hogy a bejövő hívásokat is korlátozza.
Tehát ki/bekapcsolása az éjszakai módnak:
1 - a középső "kamera sziget"-től jobbra lefelé húzod a képernyőn az ujjad,
2 - ekkor előjönnek kis ikonok (ezek a vezéről), például itt tudsz FNC-t, zseblámpát, stb. funkciókat kapcsolni, illetve a Bluetooth-ot, WiFi-t ki/bekapcsolni,
3 - megkeresed a hold és csillagok ikont, ami jelenleg aktív,
4 - erre egyszer rányomsz.
Abban az esetben, ha sikeres voltál, akkor újból színesek az ikonjaid és a hívásszűrés is megszünt.
Én ezt egyébként programozottan használom 22:00-tól 08:00-ig, de riasztás esetén kikapcsolással. Riasztás = ébresztés.
Redditen találtam egy hasonló hibát:
Foggalmam sincs, hogy működik-e, de próbáld meg.
Beállítások->További beállítások->Lebegő ablakok->Oldalsáv->Videóalkalmazások-> és szedd ki a pipákat a Yt-nél és a Tiktoknál.
Próba cseresznye.
Abban az esetben, ha nincs ilyen menűpontod (én nem talátam a Tabletben), akkor még mindíg ott az abszolult starter megoldás:
1 - Kitörlöd a két programot.
2 - Csinálsz egy tisztítást (átmeneti tároló, letöltések és program maradékok tisztítása).
3 - Újra húzod a két programot.
Akkor talán megszűnik a hiba.
Ez csak egy ötlet, amit más program esetében használtam más ember telefonján. Tehát nem sajáton. Remélem működik nálad...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!