Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy állíthatom vissza a...

Hogy állíthatom vissza a telefon képernyőt?

Figyelt kérdés
Igazából nem tudom mi történt, de egyik napról a másikra elállítódott xiaomi poco x3 pro telefonomon kizárólag a tiktok alkalmazás illetve a YouTube lett fekete fehér. Sehol sem találok ilyen opciót a telefonba, ha screenshotot csinálok róla az viszont nem fekete fehér. Mit keressek a beállításokba? :/ Már nagyon kiakaszt

aug. 19. 21:25
 1/7 anonim válasza:
Éjszakai mód lehet talán? Az én Samsungom legalábbis alvás üzemmódban tudja magát fekete-fehérre állítani, és a screenshotok pedig színesek maradnak. Nézd meg, hátha valami ilyesmi állítódott be
aug. 19. 21:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Korrekt az előző válasz!

Tehát sikerült az éjszakai módot beállítanod. Ez viszont azzal is jár, hogy a bejövő hívásokat is korlátozza.

Tehát ki/bekapcsolása az éjszakai módnak:

1 - a középső "kamera sziget"-től jobbra lefelé húzod a képernyőn az ujjad,

2 - ekkor előjönnek kis ikonok (ezek a vezéről), például itt tudsz FNC-t, zseblámpát, stb. funkciókat kapcsolni, illetve a Bluetooth-ot, WiFi-t ki/bekapcsolni,

3 - megkeresed a hold és csillagok ikont, ami jelenleg aktív,

4 - erre egyszer rányomsz.

Abban az esetben, ha sikeres voltál, akkor újból színesek az ikonjaid és a hívásszűrés is megszünt.

Én ezt egyébként programozottan használom 22:00-tól 08:00-ig, de riasztás esetén kikapcsolással. Riasztás = ébresztés.

aug. 22. 09:33
 3/7 anonim válasza:
Sikerült megoldani?
aug. 22. 11:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem,, megvan a kis ikon ki-be kapcsoltam. Minden más színes, csak a YouTube alkalmazásban illetve a tiktok alkalmazásban fekete fehér minden. Ha YouTubeot nyitok meg böngészőben ott színes. :(
aug. 22. 12:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Redditen találtam egy hasonló hibát:

Foggalmam sincs, hogy működik-e, de próbáld meg.

Beállítások->További beállítások->Lebegő ablakok->Oldalsáv->Videóalkalmazások-> és szedd ki a pipákat a Yt-nél és a Tiktoknál.

Próba cseresznye.

aug. 23. 15:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Abban az esetben, ha nincs ilyen menűpontod (én nem talátam a Tabletben), akkor még mindíg ott az abszolult starter megoldás:

1 - Kitörlöd a két programot.

2 - Csinálsz egy tisztítást (átmeneti tároló, letöltések és program maradékok tisztítása).

3 - Újra húzod a két programot.

Akkor talán megszűnik a hiba.

Ez csak egy ötlet, amit más program esetében használtam más ember telefonján. Tehát nem sajáton. Remélem működik nálad...

aug. 25. 17:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, késve írok de rájöttem a problémára 🤣 5-ös hozzászóló járt a legközelebb a dologhoz. Ugyanis ha megnyitom a YouTube-ot jobb oldalt van egy kis vonal, ha azt balra húzom ott van egy olyan menüpont, hogy videó eszköztár >> stílus... és véletlenül az allitodott nekem fekete fehérre. Miui 🤷🤷 Köszönöm mindenkinek aki segíteni akart :)
aug. 27. 13:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!