Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ezek közül melyik telefont...

Ezek közül melyik telefont választanátok? - Samsung i9000 Galaxy S - Sony Ericsson Xperia X10 - Apple iPhone 4 (16GB) - Nokia X6

Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 13:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

100% IPHONE!!!

IPHONE TÉLLEG EGY LEGENDA EZ NEM VICC!

nekem is iphonom van és úgyérzem nem kell más gyártó többé!!

szoval iphone=LEGENDA, MEGBIZHATÓSÁG, SZÓRAKOZÁS,100%ELÉGEDETTSÉG.

2011. jan. 8. 02:48
 12/16 anonim ***** válasza:
kifelejtettem azt hogy--> MINŐSÉG
2011. jan. 8. 02:49
 13/16 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=6xASJobjD68

Ennyit a Galaxy S-ről , 160 cmről leejtik és még a kijelző is tropa lesz

2011. jan. 8. 12:43
 14/16 bp1985 ***** válasza:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:43

A telefon nem arra van, hogy dobáljad. Senki nem mondta, hogy ütésálló. Esetleg valami mást tudsz felhozni ezen kívül???

2011. jan. 8. 12:54
 15/16 anonim válasza:

Nem szoktam olyan helyekre írni, ahol olyanok sírnak, akik nem tehetnek meg egyes dolgokat, pl. hogy iPhone legyen a zsebükben :D

Egyetértek azzal, hogy az iPhone aránytalanul drága, de az biztos, hogy nem sok embernél látsz az utcán :) És én személy szerint 120-ért vettem a vodafone-nál az iPhone 4S-em 2 év szerződéshosszabbítással.. a sima 4-t már megkaphattam volna kb. 20-al olcsóbban...

És az iPhone tényleg egy legenda... én is ahogy megvettem ezt rájöttem, hogy nem kell más :) szerintem inkább 3g-vel rohangálnék mint egy szaros iphone-ról koppintott androidos szarral :)

Volt androidos HTC Wildfire S-m 2 hét után lepasszoltam, mert 1 hét alatt úgy belassult a szoftver mint a szar, amikor a telefonszámokon meg kb. 50 zenén kívül semmi nem lett rátéve... :)

Baromság, hogy újgazdagoknak van csak iPhone-juk, és ha apuci megveszi neki? Ha keresne apád 2 millát havonta nem örülnél neki, ha megvenné neked?...

Amúgy meg szerintem nyugodtan felvághat kicsit vele az akinek iPhone-ja van... mert szerintem kicsit jobban hangzik mint egy samsung :D

IPHONE

2012. jan. 18. 19:10
 16/16 anonim ***** válasza:

utolsó:

úgy van:) Azért még annyit hozzá tennék hogy fővárosban elég gyakori az iPhone de szerintem nem is hiába:)

És azért aki iPhone-t vesz az villoghat vele, de szerintem ha már valakinek van akkor használja is ki a képességeit:)

iPhone 4

17/F

2012. jan. 19. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!