iPhone, azért is mert nem egy átlagtelefon, egy Legenda, ami bizonyított!
2010. nov. 2. 13:12
2/16 anonim válasza:
na megin egy apple fan. télleg jó az iPhone 4 de nem 400-500ezer ft-ért. 150-170ezerét jó lenne. na de inkább nem állok le veled vitatkozni. steve jobs az agyadba ültette hogy csak az apple a király, minden más szar.
amúgy: nokia x6-t semmiféleképpen se vennék. nem a winmo-é a jővő. Xperia X10-en pedig az androidnak csak az 1.6-os verziója van(most kezdik el frissiteni. de még mindig csak 2.1-re) szal maradt a galaxy és az iphone. ha az iphone árba 150-200ezer között lenne akkor azt választanám mert télleg jó. de így a galaxy-ra esik a választás. pár dologba veri is az iphone-t. és ha kijön a galaxy s2, az mellett elbújhat az iphone4. pedig árban még mindig az iphone lesz a drágább. maradjunk annyiban h 3szor drágább mint a galaxy s. de még 2szer annyira se jó. ár/érték arány miatt nem jó az iphone.
2010. nov. 2. 13:26
3/16 anonim válasza:
Előző vok!
Nem átlagtelefon? Az összes tizenéves újgazdag köcsög iPhone-al fotózgatja magát a tükörbe. Meg azzal menőzik mindenki. Akinek meg nem telik rá az vesz SciPhone-t csak h úgy tűnjön h neki is iPhone-ja van. Divattelefon, átlagtelefon....
2010. nov. 2. 13:35
4/16 anonim válasza:
Kedves IPhone ellenző barátom lennél olyan kedves és kifejtenéd tudatlan fórumozóknak, hogy hogyan sikerült kihozni azt a 4-500 ezres árat? A T- mobilnál két év hűséggel 118 ezer forintért vettem, a 32-es 147 ezerbe kerül. A legdrágább konstrukcióban feltöltőkártyásan 186.000 és 220.000 forint a telefon. Miért kell a tájékozatlan olvasókat hamis állításokkal hülyíteni?
2010. nov. 2. 16:55
5/16 bp1985 válasza:
Számoljunk. Apple IPhone 4 16gb.
Alapár: 29990 Ft
Havidíj: 24*17690 = 424.560 Ft kettő együtt 454.500 Ft (a legnagyobb díjcsomagba)
Alapár: 117.900
Havidíj: 24*4990 = 119.760 Ft Összesen: 237.600
Nézzünk jobb telefonokat:
Htc desire 110.489 Ft-tól
htc desire hd 160.000 ft-tól
htc hd2 110.000-tól
Hoppá, mind olcsóbb, és jobb.
Érdekes, hogy te annyiért vetted az ájfonodat. Max aranykártyára annyi, de előfizetésbe sehol nem jön ki annyira.
2010. nov. 2. 19:18
6/16 bp1985 válasza:
Ja, és még annyi, hogy a galaxy s-t jobbra kihozták a hivatalos tesztekbe, mint az IPhone 4-et. Olyanokat raktak bele a 3gs-hez képest, ami már rég nem is használatos. mms, videohívás, stb. Vicc.
2010. nov. 2. 19:19
7/16 anonim válasza:
Te tényleg komolyan gondolod,hogy beleszámolod a havidíjat a telefon árába? Ilyen alapon egy 20 ezers Nokia is 300000 ezerbe kerül ha havonta mondjuk fizetsz egy 5 ezres számlát. Én teljesen új előfizetéssel vettem 30 -volt a kezdőrészlet meg 70 kaukció az új előfizetés miatt, cserébe 15 hónapig nem kell fizetnem a havidíjat, csupán a 7 ezres törlesztőt egy évig. Ha így számolnál egy Samsung Galaxy s is igencsak drága lenne , mert úgy kb 110 a teló meg mondjuk havi 10000 számla az erősen százezres nagyságrend. Szóval szerintem ne bűvészkedjünk a számokkal. Az iPhone iránt érdeklődőknek meg azt tanácsolom olyan fórumokon keressenek választ ahol nem androidos userek próbálják útba igazítani őket. :)
2010. nov. 2. 20:52
8/16 bp1985 válasza:
Ja, akkor ezek szerint szerinted úgy megy, hogy kifizetem a 30 ezret, és többet nem kell fizetnem? Amúgy meg csak és kizárólaz az IPhone van tarifacsomaghoz kötve. Egyik telefon sincs tarifacsomaghoz kötve. Nem eröltetnek rám bármit. Sőt, még kauciót sem kell fizetni más telefonnál. De használd, villogj, nekem nem kell az a sz@r, mivel van jobb telefonom sokkal, de sokkal olcsóbban. Ja, és jailbrake sem kell hozzá, és gond nélkül tudok flash-t játszani, programokat telepíteni, (nem játékokat, mert nekem nem arra kell), sőt még a bluetooth is megy mindenféle hack nélkül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!