Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Amióta újratelepítettem a...

Amióta újratelepítettem a Windowst, azóta a telefonom folyamatosan rákérdez arra, hogy engedélyezem-e a fájlok elérését, amikor USB-n csatlakoztatom a gépre. Ezt hogyan csinálhatom meg, hogy azonnal engedélyezze az elérést?

Figyelt kérdés

Néha szoktam mozgatni ezt-azt a telefonom és a laptopom között. Képek, filmek, videók, satöbbi. A Windows újratelepítés előtt tökéletesen működött, csatlakoztattam a kábel egyik részét a géphez, a másikat a telefonhoz, és egyből láttam a fájlokat, most pedig mikor csatlakoztatom, mindig megkérdezi a telefon, hogy engedélyezem-e a fájlok elérését. Hogyan tudom megjavítani? Nem tudom, hogy régen hogyan csináltam meg, sőt, nem emlékszem semmi olyanra, mint ha csináltam volna bármit is. S23 Ultra készülék, és valamilyen Asus laptop.

Barátnőm A52-es telefonja pontosan úgy csatlakozik a saját gépéhez, ahogyan kell. Az nem kérdez semmit, csak csatlakozik, és eléri a fájlokat, és lehet másolni, beilleszteni, törölni, amit kell. Az én telefonom is tudta ezt valamikor.

aug. 15. 12:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!