Nokia 225 4G tapasztalatok? lent.
Anyukámnak néztem ki egy ilyen telefont, 70 éves lesz, de ez mellékes.
A lényeg az lenne hogy szeret rádiót hallgatni, és híreket olvasni a neten, de az okos telókat nem szereti.
Ezt a Nokia 225 4G-s telót néztem ki neki ajándékba.
Szerintetek ez megfelelő lenne neki?
Vagy javasolnátok más telót, ami kb ezen igényeit kielégítené?
Szerintem netezni neki kb elolvasni a híreket pont elég a 4G.
Komolyan egy 70 évesnek minek az 5G?
Tapasztalat, hogy az időseknek sokkal jobb és kényelmesebb a nagy kijelző és a nagy billentyűzet. Vegyél neki egy laptopot (akár egy jó állapotú használtat) a netezéshez és a csevegésekhez, mutathatsz neki online játék/csevegő/zenehallgató/filmnéző oldalakat (az idősebbek nagyon szeretik a most divatos török sorozatokat, mafab.hu-n és társain válogathat kedvére), csinálsz neki egy e-mail címet, stb.
Ha esetleg új neki a számítógépes világ, megmutatod hogy kell bekapcsolni, kikapcsolni, belépni oldalakra. Felírhat magának egy kis noteszbe mindent, élvezni fogja hogy új dolgokat tanulhat és sikerélménye lesz, amikor egyedül meg tudja csinálni, amiket tanítottál neki.
A kis vacak kijelzőn semmit se fog látni/élvezni és a gombok is nagyon kicsik a belinkelt telefonon.
Telefonálni, sms-ezni pedig az úgynevezett nagymama telefont érdemes neki venni, aminek nagy a kijelzője, nagyok a gombok és segélykérő funkció is van rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!